DSC 1892

 

Turleder. Peter
Øvrige. Bent. Claus B. Helle M.Kaj. Karen Magrethe. Kenneth. Maria og Carsten (gæst)

Vinden var frisk og derfor indhentede turlederen Peter lige en frisk rapport fra Fyn Rundt gruppen, der rapporterede at bølgerne var mere end gode på Nordfyn hvorefter han besluttede sig for at vi tog til Kerteminde Nordstrand – her skulle der være stille og hvis nogen ønskede bølger, det så kunne de sejle lidt ud når vi kom frem. Vi var i alt 9 inklusiv en gæst der tog afsted, og efter en hurtig isætning nærmest blæste vi afsted med bølgerne. Efter lidt læ bag en større skov blev havet markant mere uroligt og nogle af os fik en god træning med større bølger ind bagfra.
Efter ca 45 min fandt vi en kombination af læ og sol – mest læ – tæt på Stavreshoved, hvor vi slappede og hyggede os mens det blæste lidt op. Hjemturen var frisk med pæne bølger ind forfra – så frisk at der ikke var meget overskud til hyggesnak mellem roerne. Og badning……ingen havde lyst til at blive skyllet af efter turen – ikke engang Kaj som ellers er en trofast vinterbader.
Sædvanligvis sluttede vi af med hygge i klubhuset – der var købt lækkert men dobbelt brød så torsdagsturens deltagere får nok blødt brød.

oldlogo

Seneste ture 2024

Onsdag d. 10-7 RomsøOnsdag d. 10-7 RomsøTurleder: Benny
Deltagere: Anne Sofie, Begitte, Birgitte, Christian, Erik R., Helle Mogensen, Hong, I [ ... ]

Flere artikler