Onsdag d. 12-6 Kerteminde Nordstrand
Turledere: Carsten
Deltager: Benny. Bent. Dorthe. Gitte. Helle H.Jesper. Kaj. Lars F. Lone. Peter og Ricky.
En trailer helt fuld med kajakker og 11 kajakroer kørte til Kerteminde Nordstrand, hvor den sidste kajakroer, Peter, ventede på os. Vi roede mod nordøst med en kølig vinden i ryggen, så det gik nemt der ud af.
Efter næsten 5 km. holdt vi pause. Vi sad næsten i læg, men køligt var det stadig. Da det, begynde at små dryppe lidt, sagde turlederen, at pausen var slut, så vi kunne nå at komme i kajakkerne inde det begynde at regne.
Det blev kun til et par dråbe, så vi havde tørvejr hele vejen hjem. Til gengæld var det blæst lide mere op, så det var lidt hård, at ro hjem. Der var også kommet lidt skum på nogen af bølgetoppen, men alle klarede den udfordring fint. Så tros vejrliget, var det en fin tur.
På grund af den kølige aften, var det kun Helle der var ude at bade. Vi andre glæde os bare til at komme hjem til klubhuset, til en god kop varm kaffe.
…og god, det var kaffen! Efter at Lone havde øvet sig de sidste par onsdage, havde hun nu fundet frem til den helt rigtige mængde bønner, så kaffen blev helt perfekt. Og Kaj havde købt noget godt brød, så aftenen sluttet på bedste vis, som den plejer.
Tak for en dejlig aften.

oldlogo

Seneste ture 2024

Onsdag d. 10-7 RomsøOnsdag d. 10-7 RomsøTurleder: Benny
Deltagere: Anne Sofie, Begitte, Birgitte, Christian, Erik R., Helle Mogensen, Hong, I [ ... ]

Flere artikler