image1

Turleder Bent Bjerrum

Deltagere: Mogens, Bent, Begitte R. A., John K, Kaj, Birgitte M. Reinsborg, Erik Reinsborh, Benny, Lene G. Jensen, Anne Sofie, Hong,

Der var 11 kajakroer der var dukket op denne 2. Påske dag, for at deltage i mandagsroning.

Efter at kajakkerne var læsser foreslog Bent en tur rundt om Helnæs, eller en tur fra Agernæs havn til fyret, der var stemning for det sidste.

Vejret var lidt diset, men uden meget vind, og det viste sig senere på turen, at solen dukkede op mellem skyerne, men det holdt dog ikke hele turen.

Vel ankommet til Agernæs havn, blev der skiftet til ro udstyr, og kajakkerne blev sat i vandet med kurs mod fyret. Efter en halv times roning var det tid til kaffe pause, og Bents medbragte kringle.
Derefter gik turen igen mod fyret.

Vel ankommet til fyret, fandt vi et par borde og bænke sæt, hvor vi kunne indtage den medbragte frokost. Det så ud til at være et yndet sted for lystfiskere, for der var parkeret en del biler ved fyret, og der var flere lystfiskere som fiskede fra stranden.

Da frokosten var vel overstået gik turen igen mod Agernæs havn. Turen blev taget i et stræk, for det så ud til regn, og vi ville gerne være tilbage inden der kom regn.

John

oldlogo

Seneste ture 2024

Mandag d. 20-5 Helnæs rundtMandag d. 20-5 Helnæs rundt

    Turleder . Bent
Øvrige. Hong. Lars. Sjak.Begitte. Kaj. John. K. John W. Erik R. To [ ... ]

Flere artikler