image009
Turleder: Sjak
Deltagere: Henrik, Thomas, Bent, Kaj, Maria, Lene G, Søren og Tonni
Vi var 9 håbefulde roere der var mødt op denne skønne søndag morgen. For de fleste af os var det længe siden vi havde været ude at ro så nu skulle det være. Vinden var 7 m/s fra syd så turlederen ville have os nordpå og valgte Fuglsang som udgangspunkt. Vognen blev hurtigt læsset og så afsted, vi kunne næsten være i 2 biler, der var dog nogle som mukkede over bagsædepladsen.
I Fuglsang blev kajakkerne læsset af på stranden, og så hurtig omklædning. Vandet var, som ventet, fuldstændig roligt så det var bare i bådene og så afsted. Turlederen havde valgt at vi skulle mod venstre, altså nærmest nordpå eller nordvest for de mere krakilske. Det var en flot tur og dejligt at være på vandet igen. Vi sejlede ud til det grønne skur, der ligger Ca. 5 km. fra hvor vi sætter i, og så i land og spise frokost. Turlederen havde også en dejlig kage med, et eksempel til efterfølgelse for fremtidige turledere.
Trods madpakker og dejlig kage blev det efterhånden køligt at sidde stille, så vi gik i kajakkerne igen og satte snuden hjemad. Tilbage i Fuglsang fik vi læsset kajakker og blev klædt om og så mod Odense. Jeg var med i bilen der trak kajakvognen og da vi kom til klubben, undrede vi os over at vi var de første. Vi snakkede om, at de havde taget en "genvej", men da det ikke var Kaj der kørte den bil, forkastede vi hurtigt idèen. Endelig dukkede de op og havde champagne og kransekage med. Årsagen var at Henrik om mandagen (29:01) blev rund, og det skulle vi fejre. I klubhuset blev passende glas fundet frem og champagne og kransekage budt rundt, en dejlig afslutning på dagen. Tillykke Henrik. Som vi sad der og sippede champagne, snakkede vi om, at det kunne måske være en ide til afslutning på fremtidige onsdagsture, i stedet for kaffe og ostemadder. Jeg ved ikke om det er clearet med kasseren.
Tonni

oldlogo

Seneste ture 2024

Onsdag d. 10-7 RomsøOnsdag d. 10-7 RomsøTurleder: Benny
Deltagere: Anne Sofie, Begitte, Birgitte, Christian, Erik R., Helle Mogensen, Hong, I [ ... ]

Flere artikler