Kopi af IMG 20230906 194654915 HDR

Turlederen Carsten
Øvrige deltagere: Peter, Benny, Kaj, Maria, Tonni, Lene J, Anne Sofie, Jesper, Kenneth, Thomas, John K, og Hong
13 kajakker i alt.
Vi parkerede ved Enebærodde strand.
Vejret var så dejligt sommervarmt trods d.6/9-23. Pålandsvind. Vi nydede det varme vejrt, så længe vi kan. Og vi skulle ro 45 minutter, holdt pause og roede tilbage.
Alle glædede sig til en sjov bølgertur. Så efter korttid fra afgang blev det lang afstand mellem bagror og forror . Turlederen havde korrigeret igen. Turen tilbage blev ligepludseligt stoppet pga. da Maria blev utilpas, kvalme, havde det dårligt. Alle blev hurtigt informeret at skulle stoppe med at ro. Thomas havde hjulpet ved at trække Marias kajak. Hun havde det bedre efterfølgende. Solnedgangen var så uendelig smukt på hjemtur. Slutningen havde Kenneth udført 2 gange flotte grønlandsrulle. Turlederen sagde at dem der skulle i bad , så skynder sig, lade dem som ikke i bad hjalp med at binde kajak. Det var så fint fordeling, så alle kun nåede samtidig. Og alle oplevede tilfredsstillende. Der var ikke så mange mygge som vi havde regnet med.
Målet var at vi skulle tilbage til klubbenhuset i god tid, ikke alt for mørkt. Derfor var alle kajakker på trailer allerede ved kl.20.30. Til klubben ved kl.21. Og det var hurtigt mørkt alligevel. Men det var fint nok. Vi fik ostemad og hyggede ved bordet i klubbenhuset. Ny hjemmelavet brombær marmelade smagt så godt. Tak til Kaj , Susanne A og John A.
Tak for en dejlig tur og turledelse.
Tak til Kaj med alle de gode æbler og agurker.
Kærlig hilsen fra
Hong

 

oldlogo

Seneste ture 2024

Onsdag d. 10-7 RomsøOnsdag d. 10-7 RomsøTurleder: Benny
Deltagere: Anne Sofie, Begitte, Birgitte, Christian, Erik R., Helle Mogensen, Hong, I [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2023

Vejlby Fed d. 16-12Vejlby Fed d. 16-12

Turleder: Carsten
Deltagere: Erik R., Maria, Hong, Bent, Yvonne og Lene J.

Der blev lagt op til at  [ ... ]

Flere artikler