20230529 110742

Turleder: Bent
Deltagere: Bent, Mogens, Anne Sofie, John K, Kaj , Tonni, Benny , Henrik , Sjak, Lars E , Christel Rønhave ( gæst), Hong og Van. Dvs. I alt 13 kajakker.
En sidst mandagstur I foråret 2023 . Vejret var så pragtfuldt i mandag. Alle 13 medrorer fordeles i 4 biler. Vi kørte til Helnæs.
Planen var at Vi skulle ro rundt om Helnæs. Men pga. Stor blæse på den anden side af dæmningen. Derfor havde turlederen besluttet sig at ro mod syd til Helnæs sommerhuses områd og tilbage.
I alt havde vi roet 17 km inkls. en lille gående tur på vand ca. 200m pga. Lavt vand.
Det var medvind på vej ud og en del modvind på vej hjem.
Himlen og vand var samme blå klare friske farve under solenskin. Det gav en god afslapning. Jeg tænkte ikke på noget andet end at nyde naturen.
Vi roede ca. 4 km , så holdt vi først pause ved Helnæs Mølle. Vi gik fra stranden op til toppen, hvor der var nogle gode stoler, hvor vi kunne sidde sammen, meget hyggeligt og fik en rigtig gode morgenmad med tilbehør fra Kaj i anledning af Kaj havde fødselsdag sidste mandag , hvor Han fyldte 18 år. 😍🌞💪🤸🏻‍♂️🤸🏻‍♂️. Tusind tak for Morgenmad Kaj. Derudover var der endnu mere berige vores lækre morgenmad vha. Nogle rigtige gode brunsviger fra Lars E. Tusind tak for kager Lars.
Efter den første pause havde vi så gode energi , forsat vi at ro videre til Helnæs strand, hvor der var mange skønne sommerhuse, med masser smukke gul blomster. Vi holdt frokost her og derefter havde nogle hvile lidt til middagen.
Vi rodede tilbage til traileren. På hjemturen holdt vi den sidste pause ved Helnæs Mølle igen, hvor vi fik lov til at spise op alt 3 brunsviger fra Lars. Det var så dejligt.
Jeg vil sige tusind for min første mandags tur efter 5 år jeg har været i klubben. Og det er også min første gang at skrive en turberetning. Jeg er så glad for at være sammen med de erfarne medrorer. Det giver god energi . Jeg vil øve mig at arbejde mindre og mere tid til at ro kajak med vores skønne medrorer I klubben.
Tusind tak for en dejlig tur
Kærlige hilsner fra
Van

 

 

 

 

 

oldlogo

Seneste ture 2024

Torsdag d. 20-6 Kertinge NorTorsdag d. 20-6 Kertinge Nor

Turleder Mai-Britt & Erik B
Øvrige. Dorthe B. Inge. Sjak. Johanne og M;ikkel
Turen gik til Kert [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2023

Vejlby Fed d. 16-12Vejlby Fed d. 16-12

Turleder: Carsten
Deltagere: Erik R., Maria, Hong, Bent, Yvonne og Lene J.

Der blev lagt op til at  [ ... ]

Flere artikler