Turleder. Begitte og Erik R.
Deltagere: Annette, Begitte, Birgitte, Carsten H., Erik R., Gitte R., Henrik, Hong, Kirsten, Lars F., Lene A., Lillian, Michael D., Per, Ruben, Vibeke, Yvonne.

Turen gik til Kerteminde Nordstrand og en tur nordpå – og tilbage😊
Vejret var skønt, vandet næsten stille, men kun fordi vi var nogenlunde i læ for nordvest-vinden.
Vi var 17 personer og kajakker afsted i (stort set) samlet flok. Lidt spredt indimellem, da det for nogen var deres aller-aller-første kajaktur.
Men forroret blev ledet sikkert af Carsten, der sikrede en opsamling når behovet opstod.
Der var 3 stykker med for første gang på en klubtur – VELKOMMEN – og alle klarede turen i fin stil!
Kerteminde kajakklub var også på vandet samtidig, så på et tidspunkt var der risiko for sammenblanding, så nogen måske tog med den forkerte gruppe.
Tilbage ved stranden skulle de modige (de 2 B’er (Begitte og Birgitte) lige vise at man kunne bade i det kolde vand.
Hjemme i klubhuset var der som altid lækkert brød og masser af te, kaffe og en skarp til halsen.
Tak for en dejlig tur!
Erik R.

Seneste ture 2024

Onsdag d. 10-7 RomsøOnsdag d. 10-7 Romsø

Turleder: Benny
Deltagere: Anne Sofie, Begitte, Birgitte, Christian, Erik R., Helle Mogensen, Hong, I [ ... ]

Seneste ture 2023

Vejlby Fed d. 16-12Vejlby Fed d. 16-12

Turleder: Carsten
Deltagere: Erik R., Maria, Hong, Bent, Yvonne og Lene J.

Der blev lagt op til at  [ ... ]