image002

Deltagere: Lone, Ricky, Lotte, Begitte, Birgitte, Erik R., Lene G.J., Bent, Kaj, Tonni, Karen Elise, Helle H.M.,
Anne Sofie.
Turledere: Erik R., Lotte, Begitte
Årets næstsidste tordagstur gik til Munkebo. En solnedgang kl. 19:18 begrænser turlængden.
Vi nåede alligevel at ro 6 km inkl. den sædvanlige pause, fordi vi kørte fra klubhuset kl. 17.30 sharp.
Vi satte i ved Munkebo havn og roede mod Kerteminde.
I pausen fik vi opvisning med Sort sol af en større flok stære. Flokken blev større og større, da den voksede med flere tilstødende mindre flokke.
På vej tilbage fik vi oplevet, at de landede i sivene langs bredden, hvor de ville overnatte.
Vi nåede tilbage til havnen cirka 19.40 i tiltagende tuschmørke.
På vej tilbage til klubhuset fik nogle af os en anden sjælden oplevelse. Vi kom til at holde på Odins bro, der skulle åbne for et stort MEGET langsom sejlende skib, på første parket.
Erik R.

Seneste ture 2022

Lørdag d. 19-11 Å strandLørdag d. 19-11 Å strand

Turleder: Carsten Holmgaard, Deltagere: Benny, Kaj og Jørgen Carsten havde planlagt en tur [ ... ]