IMG 1668
Deltagere:
Bent, Kaj, John og John, Christian, Tonni, Mogens og Anne Sofie
Turleder: Bent
Hvis man går og er lidt småt-søvnig sådan en mandag morgen, ja så vågner man ihvertfald op, når man skal blive til enighed om hvor turen skal gå til, man må sige, at det er en MEGET toldmodig og diplomatisk turleder vi har . Nå, men det endte så med, vi var 8 stykker som kørte mod Strib fyr.
Da vi ankom, var vejret fint og vandet var meget still og roligt – et fryd for mit øje!! Men ak og ve, det skulle der hurtigt laves om på, for over ved Fredericia havn, var der nogle store skibe og der skulle vi så lige starte med at krydse over til. (Godt så!) Det var første gang, jeg skulle krydse over Lillebælt i kajak, men jeg stolede på min kajak og tænke, det klarer jeg nok!. MEN jo nærmere vi kom molen, des mere Umulige og HØJE blev bølgerne og de kom fra alle sider af...(Behøver jeg fortælle, at jeg var så nervøs, at jeg helt glemte at trække vejret?) Jeg tænkte derfor, at det nok var en god ide at få det overstået, det med at ro forbi de to skibe som vi havde aftalt, så kajak og jeg skyndte os væk fra de drilske bølger, men så - piiiiifffffffttttttttttt (Det er meget længe siden der sidst var nogen mænd der havde piftet efter mig) Så jeg måtte straks se hvad der var los??, nå kurs-ændring, tilbage til Fyn hurtigst muligt. Phyha..., så det var ikke bare mig, der synes de bølger var lidt for spændende!!!
Vi krydsede alle hurtigt over Lillebælt igen og det godt at være tilbage til vores ø igen. 😊
Nå godt så, efter den oplevelse, var vi alle blevet kaffetørstige og sultne efter kage. Tonni havde en dejlig kage med og jeg havde noget hollandsk sprut med og så kunne vi alle slappe af igen. Efter pausen fortsatte vi forbi Røjle klint og det var en smukt syn. Da vi var kommet godt rundt om klinten, var det tid til madpakker og turlederen fandt et dejligt læ-sted. (Ingen af os så det store skilt hvor der stod PRIVAT på!) I pausen blev der lystigt delt ud af æbler, agurker og blommer og da vi alle var mætte igen, hoppede vi atter i vores kajakker og roede tilbage mod Strib fyr. På vej tilbage så vi et par søde sæler. Da vi kom tilbage til fyret, var der nogle spændende bølger længere rundt om kysten, som nogle lige skulle prøve kræfter med, vi andre smed kajakkerne op på land og tog en dukkert. De andre kom dog hurtigt tilbage og skulle også have en hurtig dukkert. Da vi havde fået læsset traileren, skulle vi lige have en kop kaffe og mere kage. Da vi var færdig med det, begyndte det at regne, så det var helt perfekt timet og tid til at køre tilbage til Odense.
Endnu engang, - Tak for en dejlig tur og godt selskab.
Anne Sofie

 

oldlogo

Seneste ture 2023

Lørdag d. 18/11 LillebæltLørdag d. 18/11 Lillebælt

  Deltagere: Turleder Benny, Thomas, Begitte, Peter, Lene, Mette og Pernille. Da jeg stod op  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2022

Fredag d. 30-12 ÆbleskiveturFredag d. 30-12 Æbleskivetur
30 Dec 2022

  Nytårstur d. 30. december til Fuglesang
Turleder Benny
Deltagere. Kaj, Bent, Tonni, Begitte,  [ ... ]

Flere artikler