297944942 772199997317618 3402325829655499986 n
Turleder Bent
Deltagere: Benny, Anne Sofie, Henrik, John, Kaj, Mogens, Christian, Yvonne og Tonni.
Mandagsturen blev til en tirsdagstur for Thomas havde inviteret på frokost og sådan en invitation går man ikke godvilligt glip af. Thomas havde igen i år lejet et hus på Korshavn i forbindelse med festivalen på Avernakø.
Vi var 10 der var så heldige at vi havde tirsdag fri og kunne tage imod tilbuddet. Turlederen havde bestemt at vi skulle starte ud fra Dyreborg eller deromkring. Det blev en skov der ligger i nærheden. Bjørnø ligger jo lige ud for hvor vi startede, så det var nærliggende at sejle derover og drikke kaffen. Så var strabadserne også delt lidt op, jeg tror der var 2 km til Bjørnø havn. For at få lidt appetit til kagen gik vi først en lille tur på Bjørnø. Det var Christian der var den glade giver af kagen til kaffen.
Nu kunne vi heller ikke trække den længere, vi havde jo en frokost aftale der ventede. Så ned i kajakkerne igen og videre mod Avernakø og Korshavn. Snart var Avernakø forude, her gik der fisk i gruppen, turlederen og halvdelen fortsatte lige ud mod Avernakø mens vi var nogle stykker der drejede mod venstre (undskyld bagbord) for at styre direkte mod Korshavn. Det er selvfølgelig en stor fejl at gruppen ikke holder sig samlet om den kurs, turlederen stikker ud. Vi blev bagefter enige om, at det vil vi prøve at forbedre. Men vi nåede da allesammen til Korshavn's lille havn. Her stod dagens midtpunkt, Thomas, og tog imod.
Nogle af os klædte om, nogle tog en dukkert inden vi fulgtes med Thomas op til huset. Der var dækket bord udenfor med den herligste udsigt mod Ærø, og solen bagte ned, så bliver det ikke bedre. Vi satte os og så blev herlighederne båret frem. Der var hjemmerøget varm laks, tomatsild, frikadeller, melon og skinke dertil hjemmebagt rugbrød, rysteribs mm. Vi ved jo godt inderst inde at når vi skal i kajakkerne igen til en 10 km. hjemtur så bør man ikke proppe sig for meget. Men jeg har heldigvis en stærk karakter, så jeg kunne let overhøre den indre stemme. Når der så også var snaps til, glider der let et stykke mere ned. Sådan en fuldendt frokost sluttede selvfølgelig af med ost og hjemmebagt flutes.
Det var jo svært at løsrive sig fra sådan et bord, men hjemturen kaldte forude. Så vi brød op og gik ned til kajakkerne, her tog vi pænt afsked med Thomas og takkede for den fantastiske frokost. Turlederen udstak en rute, tilbage langs Korshavn og Avernakø næsten til Avernakø havn og en kort kaffepause, inden vi tog det sidste stykke hjem. Denne gang fulgte vi alle turlederen, tog den korte pause og så tilbage til udgangspunktet. Da kajakkerne var læsset tog nogle en badetur, nogle kørte hjem(Henrik skulle ud med nybegyndere kl. 18:00) og så stak vi alle næsen hjemad. Klokken var på den anden side af 18:00, da vi alle var ved klubhuset. Det blev til 20 km. den tirsdag.
Tonni

 

 

 

oldlogo

Seneste ture 2024

Søndag d. 18-2 FuglesangSøndag d. 18-2 Fuglesang


Kajakklub på tur
blæst, regn og kig til solen
selskab altid godt

Sjak, Søren, Benny, Kaj, Lene og [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2023

Vejlby Fed d. 16-12Vejlby Fed d. 16-12

Turleder: Carsten
Deltagere: Erik R., Maria, Hong, Bent, Yvonne og Lene J.

Der blev lagt op til at  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2022

Fredag d. 30-12 ÆbleskiveturFredag d. 30-12 Æbleskivetur
30 Dec 2022

  Nytårstur d. 30. december til Fuglesang
Turleder Benny
Deltagere. Kaj, Bent, Tonni, Begitte,  [ ... ]

Flere artikler