IMG 0329 600 x 339

Bogense til Varbjerg, 1 nov. 2021
Deltagere: Kaj, John, Yvonne, Lars, Mogens, Thomas og turleder Bent. 14 km

Vi ventede på Yvonne, fordi hun havde kagen med! Og så kørte vi mod Hugget vest for Bogense.
Der var ret langet at bære kajakkerne. Måske for at slippe for at bære, afslørede John at han havde glemt sin pagaj. Og ingen havde reserve netop den dag. Kajakklubben ved havnen i Bogense måtte være redningen.
Klubben var lukket og stænget. Men en nabo havde en kajak hængende i carporten og havde også en pagaj til udlån.
Omklædning og lastning. Yvonnes kage og Johns chilli con carne. Spritapparater, tallerkner m.m.
Den meget erfarne turleder ramtes hurtigt af længsel efter kaffe og kage. Han fandt en plet med læ og sol på diget. Flere deltagere havde medbragt varmende eleksirer, der kompenserede lidt for det våde græs.
Videre mod vest, hvor vi efter blot 30 meters roning passerede det første bord/bænksæt. Det første af ialt 15 af slagsen.
Men så kom vi til Varbjerg og fik varme under chillien og noget varmene i glassene og også en opbyggelig historie om hvorfor Kaj haltede. Da man ikke kan halte på begge ben, havde han været så heldig at slå det samme ben to gange.
Mogens

Tilføj kommentar

Sikkerhedskode
Opdatér