02 600 x 450

Turleder: Bent

Deltagere: Mogens, Henrik, Finn, Bjarne, Kaj.

Efter lidt snak frem og tilbage, blev det Kajs forslag der blev besluttet, vi skulle til Holckenhavn og ro en tur under Storebæltsbroen.

Vi satte fra land i Holckenhavn, første stop skulle være ved Vippefyret, en distance på ca. 6 km. vinden var fra vest, vi havde bølger og vind med os.

Vi gik i land ved Vippefyret, gik op til fyret hvor vi fik kage, kaffe og en dram, der var en flot udsigt, en skøn pause.

Vi skulle nu ro under Storebæltsbroen, der var en del sidevind, jeg var noget spændt det var min første tur under broen.
Ved broen blev det besluttet at vi godt kunne ro under, vind og vandet var ok til det, det var en stor oplevelse for mig at se broen fra det perspektiv, da vi var på vej mod stranden besluttede vi at vende om, der var en strid modvind.

Vi roede tilbage, efter broen spottede vi et marsvin flere gange, vi lagde til i den gamle færgehavn, hvor vi skulle have frokost. Under frokosten så vi en brud/væsel flere gange, den skulle over et åbent stykke tæt på hvor vi sad og fortrød på halvvejen et par gange.

På vej tilbage mod Holckenhavn var der en del side- og modvind, lidt hård tur, undervejs besluttede vi at ro ind til Nyborg havn, inde i havnen sagde Finn at han ville give en is, hvis vi kunne finde et sted, hvor vi kunne komme op på land. Der var en nogenlunde lav bro, hvor kunne lægge til og ved fælles hjælp komme op af kajakken. Isen var god, tak Finn.

Det gik godt med at komme i kajakkerne igen og vi roede tilbage til Holckenhavn. Det blev en ro tur på ca. 19 km.

Tak for en god tur.
Bjarne

 

 

 

 

 

oldlogo

Seneste ture 2024

Torsdag d. 20-6 Kertinge NorTorsdag d. 20-6 Kertinge Nor

Turleder Mai-Britt & Erik B
Øvrige. Dorthe B. Inge. Sjak. Johanne og M;ikkel
Turen gik til Kert [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2023

Vejlby Fed d. 16-12Vejlby Fed d. 16-12

Turleder: Carsten
Deltagere: Erik R., Maria, Hong, Bent, Yvonne og Lene J.

Der blev lagt op til at  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2022

Fredag d. 30-12 ÆbleskiveturFredag d. 30-12 Æbleskivetur
30 Dec 2022

  Nytårstur d. 30. december til Fuglesang
Turleder Benny
Deltagere. Kaj, Bent, Tonni, Begitte,  [ ... ]

Flere artikler