k1 600 x 326

Tur leder: Hanne

Deltagere: Erik R, Thomas, Benny, Peter, Dorthe, Solveig, Vibeke, Ann, Karen Elise, Ellen, Yvonne, Anna Sofie, Van, Hong, Claus, Malene, Vagn, Lotte, Carsten og Inge.

Turen gik denne milde torsdag aften til Kerteminde. Efter vanlig klubstil – dvs. vældigt raskt – blev kajakker og øvrigt gear læsset og kl. 18 hundrede var vi godt på vej.
Det var en ret skøn aften oven på en uge fuld af regn og blæst. Dorte førte an og vi roede langs kysten omkring 3 km inden vi holdt en fortjent pause. Undertegnede havde som vanligt lidt svært ved at styre den røde kajak. Det var og er som om den har sin egen agenda.
Men som altid var det dejligt at komme ud på havet. Folk hyggede sig og snakken gik som den plejer. Der var en god blanding af garvede og nybegyndere. Stemningen var god og der blev også tid til lidt makkeredninger mm. Af dyreliv var det denne aften dog mest måger og skarver.
Aftenen sluttede med brød, kaffe, skarpe og fantastisk marmelade i klubhuset.
Tak herfra til alle for en dejlig aften –
Malene
{