OI000028 600 x 401

Turleder. Thomas
Deltagere: Benny. Kaj. Sjak. Lene J. Lars. Dorthe. Tonni. Christian. Mogens. Bent og Hanne
VAR DET EN BØLGETUR ?
Dorthe og mange af vi andre var sikre på det, men Sjak sagde, det var det ikke. Det blæste i hvert fald 10 sek. /m. i middelvind og meget mere i vindstødene.
Vi kom til Skærbæk Lystbådehavn, efter at Thomas havde skåret igennem, så han fik sin vilje, og det var godt nok. Et fint sted at sætte i med sandstrand og roligt vand.
Men ligeså snart vi kom udenfor havnen mødte vi bølger på op mod en meter og en strid blæst. Nogle var, som vi ingen vegne kom, men vi kom da over til den anden kyst, hvor der var læ og vi roede ind i bugten forbi en ø og fandt et fint sted til kaffe pausen, hvor vi også fik Thomas`s, dessert ,det var chokolademousse, som vi ikke kunne vente længere på.
Efter en dejlig pause gik turen i læ langs kysten, pludselig sad jeg uhjælpelig fast ovenpå en sten, heldigvis fik jeg hjælp til at komme ned ad den igen, da mine venner var færdige med at grine.
Så nåede vi ud til revet ved næste pynt og helvede bryd løs med kæmpebølger og direkte modvind, et stykke henne på kyste lige efter nogle muslinge banker ville vi i land for at få frokost, men det viste sig at bunden var så mudret at nogle ikke kunne få skoene med sig og andre satte sig på halen. men i land kom vi.
Tilbage turen blev også en oplevelse med vinden i ryggen og sommetider ind fra siden, det gik stærkt, men alle måtte koncentrere sig.
Tilbage til klubhuset, hvor Lene gav ferie is, store magnum, rigtigt lækkert
Kaj

 

 

oldlogo

Seneste ture 2020

Lørdag d. 14-11 EnebæroddeLørdag d. 14-11 Enebærodde

Turberetning for 14. november Turleder: Sjak Deltagere : Kaj, Hanne, Asger, Bent, Lars Erik, Yvo [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler