8CB3A0D4 2444 4201 9D21 7FE1E5F04CDB 600 x 450

Turberetning for torsdagstur med Odense Havkajakklub d. 25 juni til Langø
Vi var rigtig mange, der mødte op en fantastisk aften ved klubhuset for at få endnu en varm aftenskajaktur.
Til stede var Hong, Asger, Nicolaj, Carsten, Ann, Thomas, Henrik, Erik, Morten, Inge, Hanne, Vibeke, Dorthe, Karen Elise, Steen, Birgitte, Yvonne, Charlotte.
En trailer af sted og resten på taget.
Vi kørte afsted til Stenene på Langø , satte I og roede op langs kysten. Vejret var fantastisk, sol og nok 25 grader. Vinden var NØ 5 sek/m ca, men dejlig læ langs kysten, så vi kunne nyde skrænter og smukke huse. Torsdagsaftener er noget særligt med tid til både kik og snak. Efter ca 3.5 km tog vi et kort hvil, hvorefter turen igen gik tilbage til Stenene. Det eneste anderledes for denne aften, var en skestork, der fløj ret tæt over os ind over land. Men naturoplevelser samler vi jo gerne på!
Tilbage igen, i alt ca 7.5 km og enkelte øvede makkerredning, mens andre gik i vandet. For eget vedkommende var det første gang i år, men ikke sidste. Aldeles dejligt.
Og så må vi ikke glemme den fantastiske kaffe med dram og ostemad i dejligt selskab med hinanden. Tak til Thomas og Carsten for endnu en fantastisk aften.
Kh Karen Elise

Lørdag d. 14-11 EnebæroddeLørdag d. 14-11 Enebærodde

Turberetning for 14. november Turleder: Sjak Deltagere : Kaj, Hanne, Asger, Bent, Lars Erik, Yvo [ ... ]