01 600 x 450
Turleder: Kaj. Deltagere: Lars Erik, Bjarne, Mogens, Tonni.
Vi var et mindre pænt selskab, der var mødt op til mandagens rotur. Nogen var gået i karantæne, andre var cyklet til Sverige og nogen havde en tredje undskyldning. Nå men vejret var dejligt og turlederen havde sagt at vi skulle til Brandsø så det var bare om at komme afsted. Som altid til Brandsø skulle vi ud fra Tybrind Vig og for en gangs skyld kørte vi direkte, nogen af os.
Kajakkerne i vandet og efter en kaffepause på Fynssiden krydsede vi over mod Brandsø, vind var der ikke noget af så vi var snart ovre og omme ved det vanlige forkoststed. Lige som vi ramte stranden kom velkomstkomiteen, 10 - 12 vilde heste kom buldrende ned til stranden, drejede af og løb videre langs stranden. Nu kunne vi gå i land og spise en velfortjent frokost. Turlederen sørgede for det kulturelle indslag og gav os en forelæsning om øen, ganske interessant.
Efter frokosten gik vi en tur, da nogle ikke var så kendt på Brandsø, tog vi turen ned til havnen. På vejen derned kom vi forbi en byggegrund hvor man var igang med at opføre et hus, sommerhus sandsynligvis. Nede ved havnen diskuterede vi lidt om vi skulle gå samme vej tilbage eller tage stranden. Vi konsulterede Google Maps og bestemte os for strandvejen. Efter lidt tid gik det opad og vi kom op på et kæmpestort græsareal og her var alle de dyr som vi hører om på Brandsø, men aldrig ser.
De første var velkomstkomiteen fra stranden, hestene stod / lå i en stor flok. Bagved var der en flok Mufloner blandet med rådyr og længere bagved flere af begge slags. Langdyssen som vi har hørt om, var også i dette område. Vi gik videre og inden vi nåede kajakkerne, så vi to gange to kronhjorte længere inde på øen.
Godt mættet med indtryk satte vi os i kajakkerne og startede hjemturen. Den gik uden problemer og da vi nåede udgangspunktet var vi et par stykker, der tog en dukkert inden vi kørte hjem, efter en rigtig dejlig dag.

Rotur 19,5 km. Gåtur 6 km.
Tonni

 

 

oldlogo

Seneste ture 2020

Lørdag d. 14-11 EnebæroddeLørdag d. 14-11 Enebærodde

Turberetning for 14. november Turleder: Sjak Deltagere : Kaj, Hanne, Asger, Bent, Lars Erik, Yvo [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler