Turleder. Erik R.
Deltagere: Lotte. Carsten. Michael. Dorthe: Anne Sofie. Solveig. Lars. Ann. Og Hanne.
Det var min første kajaktur i år og jeg glædede mig til at komme afsted, gense mine kajakvenner og komme ud på bølgen blå. Det var dog lidt underlidt, at møde ind i klubben og ikke kunne give krammer til nogen.. Vi var nogle få stykker, som mødtes ved klubhuset og fik pakket trailer, resten var kørt i forvejen.
Da vi kom frem til Dalbybugten fik vi en grundig instruks af Erik, hvordan vi klarede afspritning og hvordan de nye corona-regler var. Vi fik sat alle kajakker i vandet, der var ganske let vind og solen hyggede sig højt over himlen. Ahhh det var en skøn følelse, at sidde der på havet igen, men efter et stykke tid, måtte jeg konstatere, at jeg fik mere og mere våde bukser (og nej, jeg havde ikke tisset i bukserne!) Da vi nåede frem til vores pausested, måtte Hanne hjælpe mig med at tømme Emma for vand, og det var ikke så lidt den havde taget ind..
Nå vi fik alle 10 holdt vores lille pause, der var dog ikke noget med at dele kiks og kage ud, så det føltes ikke som en helt rigtig pause i kajak-ånd. Da vi skulle til at ro ud igen, kom der en mand gående med en lille sort hundehvalp, og jeg måtte selvfølgelig smide alt hvad jeg havde i hænderne for at snakke med den. ( En venlig sjæl fra klubben var i mellemtiden så venlig at tage sig af Emma, som jeg havde forladt i al hast)
Vi roede tilbage mod trailerne igen. Jeg kunne mærke, at jeg sank længere og længere ned i vandet og eftersom jeg havde savnet svømmehallen i over 2 måneder på grund af corona-nedlukning, var det fristende lige at vælte ud i vandet og få en ordenligt dukkert, jeg var jo temmelig våd i forvejen. Nå, jeg holdt mig i min kajak for god ordens skyld og da vi nåede tilbage til trailer, måtte ”badekaret” tømmes igen. Hmm. Ikke så godt.
Vi havde roet 8 km, det kunne godt mærkes i armene, men det havde været virkeligt skønt at komme afsted igen sammen med kajakvennerne  Vi var 3 som kørte tilbage til klubhuset og fik sat trailer på plads. Den normale hyggelige afslutning med kaffe og brød, var desværre aflyst på grund af Corona. Så det var pænt farvel uden knus og kram og så hjem. Tak til turvejleder Erik for en fin tur.
Anne Sofie

Mandag d. 13-7 DyreborgMandag d. 13-7 Dyreborg

Turleder: Bent Deltagere: Dorthe, Hanne, Bjarne, Mogens & Sjak Rute: Dyreborg-Bjørnø [ ... ]