DSC 0000 BURST20200316123911714 600 x 450

Turleder. Bent. Øvrige deltagere. Bjarne. Mogens. Tonni og Kaj
Vi mødtes ved halv ti tiden, fik læsset kajakkerne og blev enige om at køre til Holckenhavn, hvor der var læ for vestenvinden, den var nu ikke så slem. Vi nød det gode milde forårsvejr, roede til Slude Strand mod Tårup Strand, hvorefter vi vendte om og tilbage til Kajbjerg Skov til bålpladsen, hvor vi har været mange gange.
Det er en dejlig plads med udsigt til Nyborg og begge broerne. Madpakkerne, en lille dram og kaffe og kage kom frem. Et par bogfinker sang for os og en spætte hakkede i det, medens solen tittede frem.
Vi nød virkelig denne dejlige forårsdag, der måske blev den sidste ro dag i lange tider.
Kaj

 

 

Deltagere: Benny, Peter og Mogens.
Benny indkaldte, Dorthe satte det på FB. Benny, Peter og Mogens tog afsted mod Kerteminde, Sydstranden.
De to drenge ville absolut ud i Storebælts bølger. Storebælt sørgede meget belejligt for lidt ballastvand i Peters kajak. Ellers var det bare derudaf.
Ud til badehusene ved Risinge. Vind og strøm imod og ind imellem nogle pæne bølger. Efter kaffen, retur med lidt hoppen på bølgerne. Stor gensynsglæde, da Peter fandt sin pagajflyder.
Mogens

 IMG 2766 600 x 450

Turleder: Bent
Deltagere. Kaj, Mogens, Tonni, Michael og Hanne.

Planen var at frokost skulle nydes ved fyret på Enebærodde - spørgsmålet var så hvordan kom vi dertil??? Havet ved Leddet i Hasmark viste sig nemlig at være ret livligt med vind på 6-8 meter og hvide skumtoppe og pæn brænding. Så skal man jo ikke være for fin til at ændre plan og derfor kørte vi til Otterup Lystbådehavn efter forslag fra Tonni. Der havde vi ikke været før, men der var fine forhold og kajakkerne blev straks sat i vandet og vi begav os ud på fjorden i Egense Dyb. Der var heldigvis masser af vand under kølen og der var der læ og kun lidt vind. Der var en smule tåge og overskyet, men solen begyndte at titte frem og fik efterhånden mere og mere magt. Kompasset blev sat til Odden og afsted gik det i rask tempo. Vi nåede fyret omkring middag og spiste vores medbragte madpakker ledsaget af Kajs solbær snaps.
Nu var solen for alvor brudt frem og vi roede tilbage i smukt forårsvejr – åh hvor er det altså skønt på vandet. Pludselig dukkede en lille sæl op og dernæst én til og så to til og de fire sæler var bare så nysgerrige og blev ved med at svømme omkring os og kigge op – det blev faktisk til en hel sæl safari i fjorden syntes vi. Virkelig fornøjeligt selskab! Der var selvfølgelig også en masse fugle på fjorden som begynder at forberede sig til yngletiden.
Vi gik i land klokken 14 præcis og havde roet 12 km i alt.
Tak for en dejlig forårstur.

Hanne Neumann

.

 

 

 

 

 

 

 DSC 0009 600 x 450

Turledere. Hanne og Carsten
Deltagere: Begitte, Mogens, Tonni, Benny og Kaj. Chresten Krogh fra DGI var med som gæst.

Sidste vinterdag i året og skuddag!
Vådt og koldt, regn - måske lidt solstrejf var lovet til senere. Vind fra ssø og 6 sm.
Vi pakkede traileren i øsende regn og kørte mod Nordfyn. Der var totalt øde og forladt ved Flyvesandet! Vi fik kajakkerne ned på stranden og blev klædt om i småregn – godt med varmt tøj og hue og handsker. Første del af turen foregik i småregn, men endelig ophørte regnen og solen kæmpede bravt for at trænge igennem skyerne, hvilket endeligt lykkedes da vi netop trængte til en pause. I læ ved skrænten på kampstenen og i dejligt solskin fik vi varme og kolde drikke plus lidt hjemmebag og snacks og en lille dram - der var lunt og dejligt og ganske forårsagtigt og ganske fornøjeligt. Sædvanlig smådrilleri og godmodig mobning…….
På tilbageturen havde vi selskab af en lille sæl samt en del andefugle.
Kystlinjen bar præg af vinterens storme med indhak i skrænterne langs skoven.
Tørvejret holdt og der var nu begyndt at komme mennesker på stranden – de kiggede forundret på os mens vi klædte om og fik læsset traileren – nogen rystede måske lidt på hovedet…….
Men vi syntes alle vi havde en dejlig tur, det var skønt at være på vandet.
Carsten foretog et perfekt rul – jeg inviterede til makkerredning, men det ønskede deltagerne at foretage i svømmehallen ved næste lejlighed…….
Tilbage ved klubhuset lidt før klokken 16.
Ro turen blev til knap 10km.

Hanne Neumann

 

 

 

 

 

 IMG 3590 600 x 450

Så blev det den aften, hvor hele OHK skulle ud og bowle. Vi mødtes kl 18 og skulle bowle, inden vi skulle spise. Vi var fordelt på 3 baner, men så sagde Sjak ”Der mangler en. Det er Niels Arndal. Jeg ringer og hører om han kommer”. Og ja sikke noget, jeg havde glemt det, så jeg sprang ud i bilen og kom 10 min for sent. Men alligevel var jeg så heldig at vinde. Birgitte blev nr. 2.
Efter en hård dyst skulle vi hen og have en dejlig buffet. Det var som sædvanligt dejligt mad, så vi spiste alt for meget. Efter nogle timer begyndte vi at bryde op. Endnu en gang tak for et dejligt arrangement fra OHK. Vi glæder os til næste år.
Med venlig hilsen Niels Arndal

 

DSC 0004 600 x 450

Turleder: Sjak

Øvrige. Bent. Lars. Henrik og Kaj

Denne søndag efter bowling lørdag aften var det dejligt at komme ud i den friske luft. Vejret var overskyet med lidt vind fra syd, så vi kørte til nordkysten ved Flyvesandet, men chaufføren synes vi skulle se hele Nordfyn, så turen gik over Bogense.

Lidt før middag var vi endelig nået frem . Der var læ langs kysten, så vi roede en time mod øst, til vi fandt en plads med stole og bord . Det begyndte at klare op og pludselig kom solen , der er dejligt at se, den er der endnu. Vi nød turen tilbage og synes, det er synd for dem, der bare blev hjemme.

Jeg synes det er godt med turene her i vinter, så vi ikke mister vores ro form. Turen blev på godt ti kilometer.

Kaj

 20200112 150044 EFFECTS 600 x 337

Turleder Benny.
Deltagere: Benny, Kaj og Dorthe.
Fuglsang 9km.

Årets første tur ventede... og det silede ned. Men der var ingen nåde, en telefonopringning til Benny afgjorde
sagen... vi skulle afsted. Turen gik til Fuglsang, da vi alle tre hurtigt kunne blive enige om at omklædning og
pause under tag var 1. prioritet.
Det lysnede en smule da vi kom til Fuglsang. Regnen silede dog stadig stille og vedvarende ned...men som
bekendt, spiller det ingen rolle når først vi sidder i kajakken.
Inden vi nåede i kajakkerne, skulle Kaj dog lige iføres sin julegave....lange Neopren strømper...til op over
knæene... vi drøftede lidt om der skulle hofteholdere til...men Kaj mente nu det gik uden...
Stranden var stort set mennesketom da vi gled derud af ...Pausen blev holdt i shelteren ved Hasmark ....hvor vi
hyggede med varme drikke og Kaj diskede op med sin skønne solbærshot og basser...
På hjemturen fortalte Kaj gode historier fra Sri Lanka... og vupti var vi ved start stedet, hvor kajakkerne hurtigt blev læsset, så vi kunne komme hjem i tørvejr.

Tak for en rigtig hyggelig tur.
Dorthe

 

 

 

oldlogo

Seneste ture 2020

Mandag d. 16-3Mandag d. 16-3

Turleder. Bent. Øvrige deltagere. Bjarne. Mogens. Tonni og Kaj
Vi mødtes ved halv ti tiden, fik l [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler