DSC 0006 600 x 337

Turledere. Benny og Henrik
Øvrige. Lotte. Carsten.Linda. Peter. Sjak. Lene. Begitte. Lars. Kaj. Erik B. Tonni. Thomas. Vagn. Bent og Hanne

Så var det blevet sommer igen og vinden havde lagt sig. Og det gode vejr syntes Henrik og Benny skulle udnyttes mest muligt, så vi kørte til Kerteminde Nordstrand til en “hvor langt kan vi nå nordpå påen times intensiv roning”? Vi var 17 roere, og 15 på tur for Hanne og Begitte blev i farvandet omkring Nordstranden og trænede intensivt IPP3-teknik!!!

Det var en dejlig og rimeligt koncentreret ro-tur; og jeg hang lidt som bagtroppen, mens Benny forsøgte diskret at sende bud fremad om, at det måske gik liiiige hurtigt nok. Tak for det:)

Der var så smukt, som der nu er på Storebælt, når der bare er stille og sol. Altså virkelig skønt! Ikke mindst på hjemvejen, hvor vi fik hele solnedgangshimlen. Inden solnedgang nåede de forreste også at se marsvin, inden vi nåede de 60 minutter og blev bevilget 10 minutters pause og lidt at styrke sig på inden hjemturen.Vi nåede at pakke trailere, dyppe kroppen og få noget tørt tøj på inden vi slet ikke kunne se noget, og vendte næsen mod klubhuset, hvor Hannes brød, bryllupbryg og Kajs agurker fuldendte en dejlig roaften.

Vi ses på onsdag!

:) Lotte

 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

oldlogo

Seneste ture 2020

Søndag d. 12-1 FuglesangSøndag d. 12-1 Fuglesang

  Turleder Benny.
Deltagere: Benny, Kaj og Dorthe.
Fuglsang 9km. Årets første tur ventede... [ ... ]

Ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler