mms 20190615 134839 600 x 337

Turledere: Henrik og Kenneth
Øvrige deltagere: Mogens, Hong, Van, Hanne N., Linda, Helle, Dorthe, Karen Elise, Rigmor, Erik R., Erik, Vagn, Steen, Lene A.

15 tog af sted fra klubhuset.
Turen gik til Flyvesandet, hvor vi mødte Linda, så ialt 16 kajakker kom på vandet. Der var lovet en flot aften med vind fra skiftende retninger – og det holdt
. Vi startede med fralandsvind og roede ca. 3,77 km på næsten fladt vand inden vi holdt pause efter 40 minutter. Godt gået af en flok begyndere :)
På turen tilbage var vinden drejet om og der var nu pålandsvind, der gav lidt bølger ind skråt bagfra. Det var ikke alle, der havde overskud til ret meget konversation på hjemturen. Alle kom dog hjem i god behold.
Omklædning i tørvejr og med flot regnbue mod øst.
Køreturen tilbage til klubhuset fik vi regn og torden, men tørvejr til tømning af traileren ved klubhuset.

Kenneth Jensen

Tilføj kommentar