KertemindeN 9 600 x 450

Turleder: Sjak. Deltagere: Dorte. Henrik. Bent. Carsten. Kaj. Christian. Hanne. Begitte. Jørgen R. Rigmor. Lise. John. Hanne N. Lars Chr. Claus. Lene A. Henrik L. Vagn. Thomas og Inge

Skøn tur igen igen. Den anden med klubben for mit vedkommende. En kæmpe flok på vist nok 23 stk.med kajakker i alle mulige farver. Det er altså et flot syn når de alle lægger ud og ligger på strandennår vi har pause.

Vi kørte til Kerteminde Nordstrand, hvor vandet var rimeligt fladt og folk hyggede på stranden. 10.dag med flot solskin / aftenvejr – nærmest sommerligt – bedre bliver det altså ikke. Vi var hurtigt påvandet og jeg var makker med Hanne, som glad fortalte om klubben. Vi roede i god rytme nordpå indtil det var tid at holde pause. Chokolade og kage bliver delt ud eller man spiser sine egne klapper.

Noget af en hyggeklub i ordets bedste forstand. Jeg er bjergtaget over hvor godt I lader til at kendehinanden og hygger og hænger ud – også i klubhuset bagefter. Der er en kærlig, bramfri, humoristiskog godhjertet atmosfære og tone, hvor alle giver noget til fællesskabet.

Minsandten om jeg ikke også er blevet inviteret med på en tur til Sverige til sommer. Det er da hurtigt, man føler sig velkommen. På hjemvejen var jeg makker med Henrik, der lå i front. Vi roede iret godt tempo og jeg er glad over deltage i dette fællesskab af glade amatører, der leger med detsamme, som jeg kan li’. Sikkert ligeså kåde over vandet - som jægerne, der netop denne morgen harindledt bukkejagten -aften med den nedgående sol der spejlede sig i vandet og konturer af skov og by i det fjerne. Også en er vi mange der er! Vi var 4 der tog turen længst inde langs med kysten. Herlig flok sejlere og andre kajakroere og lystfiskere havde fundet vej ud denne skønne majaften. Det blevvist nok til 8-9 km i alt.

Afslutningsvist var vi nogen, der tog en dukkert. Årets første dyp for mit vedkommende, men ahhh hvor saliggørende at få våddragten af og blive afkølet over det hele. Top organiseret er det hele medeffektiv pakning af trailere og kollektiv fælleskørsel t/r. Turen tilbage til Odense gik hurtigt i godt selskab.

Kajs charmeoffensiv for at få mig til at skrive referat kunne jeg ikke stå for, så først nu vil jeg gå ud ibilen og hente de våde klæder og hænge det op til tørre indtil næste gang jeg skal ud med jer – og fået frikvarter fra hverdagen.

Dorte Rønning

 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

oldlogo

Seneste ture 2020

Mandag d. 25-5 DyreborgMandag d. 25-5 Dyreborg

  Turleder Bent og Kaj....vi var Bent, Bjarne, Finn , Hanne , Kaj og Lars... Kaj og Hanne hav [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler