RIMG0165 600 x 337

Turleder: Kaj Deltagere: Mogens og Tonni

Der skal to til en mandagstur. Og til Kaj og undertegnede var en tur på Kanalen godt nok. Men så kom Tonni og vi kørte mod Gamborg Fjord.

Da vi nærmede os Gamborg, blæste det en del og der kom nogle store regndråber. Igennem Gamborg kom vi til bådklubben på Svinø, hvor der er fint til isætning af kajak. Det blæste godt fra nordøst. I vandet og i læ langs kysten. Vi krydser en lille vig hvor der absolut ikke er læ. Den næste, lidt større vig. Vi får lært at følge kysten. Med vinden i ryggen, nærmest sufter vi om hjørnet og finder læ og en bænk. Så er det tid til kaffe og basser.

I mellemtiden er et tordenvejr dukket op i sydvest. Vi får travlt med at drikke kaffen og vender kajakken for et hurtigt tilbagetog. Hvor vinden var nordøst inden kaffen, er den nu i sydvest og alle bølger er glattet ud. Lidt overraskende er vandstanden steget 10 cm, der hvor vi lagde kajakkerne. Nok til en våd sok eller to! Meget våde!

Tordenen tager til, vi beslutter at gå i land for at afvente. Det regner en del. (Men ikke de 15 mm der var kommet i Dalum). Efter en tid er tordenvejret drevet videre og vi haster tilbage til bådklubben. Op med kajakkerne og omklædning. Nu mærker vi kulde og regn!

To kilometer ud og to tilbage, var hvad vi nåede.

Mogens Skov

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

oldlogo

Seneste ture 2020

Torsdag d. 28-5 Kerteminde S.Torsdag d. 28-5 Kerteminde S.

Turleder: Erik R.
Øvrige deltagere: Mogens. Niels. Lars. Vibrke. Dorthe. Hanne. Ann. Anne og Solve [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler