RIMG0680 600 x 337

Deltagere: Hanne Kaj Bent Thomas Henrik Sjak Morten Peter Eva Anette Tonni Erik R . Kia. Lene A. Mogens og Inge 

Ø-turen, der blev til en langs-Langeland tur.
Vind fra vest. Isætning omtrent ved Lohals, Østerhusevej. Langelands østside, Storebæltssiden, er grøn og på det nærmeste ubeboet. På nær ved Spodsbjerg og ved endestationen ved Bukkemose, var der stort set ingen mennesker på stranden, kilometer efter kilometer.
Nok om sejladsen. Lad mig i stedet prøve om jeg kan rekonstruere aftenens forløb på campingpladsen i Spodsbjerg. Først slæbte vi kajakker. Så skulle der findes borde og siddemulighed til alle. Det lykkedes i den grad. Vores arme arme var da, efter slæbet, tjenlige til behandling med økologisk agurk. De sagde godt nok at agurke væsken skulle drikke og ikke smøres på armene! Til væsken var der lidt lækket at spise. Logistikholdet var nu tilbage. Biler og kajakvogn var flyttet fra Østerhusevej til Bukkemose.
Så kom første ret af den treretters meny. Brød med tomat, løg mv. Hovedret, laks i ovnen, div salat, små kartofler og sikkert endnu mere! Efterhånden var det jo blevet mørkt. Også desserten er værd at skrive hjem om. Halve blommer, lige fra ovnen og dertil flødeis.
Men tilbage til aftenens samtaleemne, økologisk agurk. Vedrørende økologisk agurk kunne Kaj og andre tilføre mange detaljer til de efterretninger, som en af en af de kvindelige deltagere havde opsnappet fra en mig ukendt Maren i Kæret, om netop brugen af økologisk agurk!
Det blæste en frisk vind hele aftenen. Vores lejrplads var dog omgivet af træer og buske og den invasive kæmpe pileurt. Det gav fin læ.
Søndag tidligt op og bære kajakker. Afsted mod Bukkemose, dog med et par pauser undervejs. Og frokosten, hvor retter man lige den an. På en palle selvfølgelig. Der var rigeligt med pålæg, leverpostej, pølse m.v!
Turens kulturelle indslag. Oehlenschlägers eg. Kultur kan godt være anstrengende, så man har meget passende anbragt træet lige ved vandkanten.
Så er der kun tilbage at finde Bukkemose, pakke sammen og sige tak for denne gang
Mogens Skov

 

 

 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

oldlogo

Seneste ture 2020

Torsdag d. 28-5 Kerteminde S.Torsdag d. 28-5 Kerteminde S.

Turleder: Erik R.
Øvrige deltagere: Mogens. Niels. Lars. Vibrke. Dorthe. Hanne. Ann. Anne og Solve [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler