RIMG0492 600 x 337

Distance: 20,72 km
9 deltagere: Bent, Kaj, Finn, Hanne, Tonni, Mogens, Jørn R, Sjak, Helle Holbech Sørensen
Turleder: Bent

Bent havde på forhånd ladet et ord falde om at turen nok ville gå til Skarø…. Noget han senere skulle komme til at høre for, idet turen i stedet gik til Brandtsø (hvor det er rigtig svært at købe Skarø-is!). Men afsted vi kom; vejret var helt i top, høj sol, og ikke megen vind. Vi satte kajakkerne i ved Husby strandvej, og så afsted – troede vi! - 50 meter fra start måtte Kaj igen i land. Det viste sig at han havde mistet bilnøglerne, som heldigvis blev fundet i noget tang på stranden.
Første stop var kaffepause med Sjaks ”Snurre boller” (en slags kanel snegle) UHM. Andet stop var frokost på selve Brandtsø. Bent havde hele tiden sagt at vi skulle spise frokost ved et bord/bænke sæt på den anden side af øen, og sørme så om der ikke pludselig dukkede et sådan op på stranden. Under frokosten fik vi besøg af endnu en kajak roer som også var på tur (fra Jyllandssiden). Vanen tro skulle øen beses, så det blev til en gåtur i varmen. Ikke mange huse på øen, men rigtig mange fluer. Vi tog selvfølgelig også en dukkert derovre.
Turen fortsatte herefter i kajakker rundt om øen, og så tilbage mod Fyn, hvor vi alle sluttede af med en dukkert. Fantastisk dejlig tur .
Helle

 

 

 

oldlogo

Seneste ture 2019

Turtest19Turtest19