IMGP1540 600 x 450

Turleder: Kaj. Øvrige deltagere. Hanne. Trine. Begitte. Tonni. Alex. Thomas. Mogens. Bent og Lene G. J.

Så blev det dagen for vores å tur, og i år havde vi dejligt november vejr med ti grader næste vindstille og lidt solstrejf ind imellem.

Der var masser af vand i åen og dermed en god strøm, så det krævede lidt arbejde og teknik at undgå brinkerne, men til gengæld skulle vi ikke ro så meget. Det største problem var dog at finde et sted at gå i land for at få vores kaffe.

Bent havde dagen i forvejen fundet et godt sted til vores frokost lige før Kratholm, der var rigtigt dejligt med et flot langbord. Tonni havde en flaske whisky med, så stemningen blev rigtig god.

Da vi var kommet på vandet igen var der et par stykker, der synes de ville have et bad, da de var færdige gik det videre til papirfabrikken, hvor vi skulle bære kajakkerne et stykke.

Der var stærk strøm neden for slusen, men det gik fint med at få kajakkerne i og så ellers videre forbi skovsøen og zoo til Havhesten, en meget smuk tur med de flotte efterårs farver.

Vi var tilbage klokken kvart i fem og efter at have hentet bil i Nr. Broby og fået læsset kajakker var Susanne klar med Mexicansk majssuppe, der smagte dejligt, en rigtig god slutning på en god dag.

Kaj

Seneste ture 2020

Torsdag d. 28-5 Kerteminde S.Torsdag d. 28-5 Kerteminde S.

Turleder: Erik R.
Øvrige deltagere: Mogens. Niels. Lars. Vibrke. Dorthe. Hanne. Ann. Anne og Solve [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler