171008 004

Deltagere: Bent, Thomas, Karen Elise, Erik B, John A, Mogens, Begitte, Stig, Lars, Trine, Villy, Marianne, Susanne, Tonni, Jørgen R., Lene G, Kaj, Sjak, Jørgen C og Benny

Turleder: Sjak

 

Efteråret er efterhånden ved at melde sig for alvor. Rosæsonen i OHK er slut for de fleste, og det blev festligt markeret i klubhuset med nedtagning af standeren og 'lidt' særdeles god mad.

Inden der blev banket på de små glas til en skål havde udvalg benyttet sig af lejligheden til at mødes og få klaret nogle praktiske opgaver.

Formanden skålede, kløede sig i nakken og takkede for en meget aktivt sæson. Ind i mellem har de mange ivrige deltagere på klubturene givet problemer med afviklingen af hyggelige klubaftener. Det har ofte været en vanskelig opgave at få de mange kajakker pakket på traileren, ind og ud af vandet og holde overblikket på vandet.

Bestyrelsen arbejder derfor på at lægge en ekstra ro-aften til hver uge i sommerperioden, så der ros både onsdag og torsdag aftener. Det er desuden besluttet at finde endnu en container til opbevaring af medlemmernes kajakker. Årets aktiviteter er endnu ikke slut: mandagsroning indtil november, svømmehalstræning og søndagsvinterroning hen over vinteren. Værkstedet er gået i gang med reparationer og måske pagajsnitning. Hold øje med kalenderen. Der er f.eks. julefrokost d. 25. november.

Lene og Susanne havde sammen med Thomas sørget for en ualmindelig lækker buffet. Friske frikadeller, varm leverpostej med surt, kartoffelsalat, æbleflæsk, bagte blommer, dejlige oste, groft brød og kiks, cupcakes og banankage til kaffen.

Der var mindst 10 ledige pladser til spisning.

/Jørgen C

Seneste ture 2018

Torsdag d. 19-7 Kerteminde N.Torsdag d. 19-7 Kerteminde N.

Turleder: Erik B. Øvrige deltagere: Anne Sofie. Rigmor. Lucy. Kit. Karen. Morten. Begitte. Sjak o [ ... ]

Flere artikler

Ture 2016

Vintertur søndag den 11/12 2016 SydfynVintertur søndag den 11/12 2016 Sydfyn

   Turleder: Anders. Øvrige: Begitte, Sjak, Kaj, Bent, Erik, Jørgen C., Ben [ ... ]

Flere artikler