IMGP0691 600 x 450

Deltagere : Turleder , Kaj, øvrige, Mads og Jørgen.

Turlederen havde besluttet at vi skulle til Bågø, og det blev en tur som mange vil misunde os.

Vi lagde ud fra Aborg med havblik og solskin, og tog kurs mod færgehavnen, kort før havnen fandt vi bord og bænk og det blev besluttet at indtage kaffen, med brunsvir kage og en lille skarp til.

Vi syntes dog der var mere i armene, så hvorfor ikke ro øen rundt. Vi besluttede os for at ro venstre om og søgte efter smuthullet mellem Bågø og Kalven. Vi fandt det ikke og det endte med at vi måtte bære over på et smalt sted, ca. 100m bredt. Det skal her siges at vi fra sommertogtet i Sverige har stor erfaring i overbæringer. Snart efter at have plukket friskt malurt var vi på havet igen, og det gik friskt mod fyret hvor vi ville indtage middagsmåltidet, varmt mad som turlederen havde forberedt.

På vej dertil så vi på nært hold to havørne stå på stranden, flot syn da de lettede, kort efter var der en sæl der ville hilse på os, den lå og solede sig på en sten, op plumpede i vandet 20 m foran kajakken, kort efter stak den hovedet op og så nysgerrigt på os.

Da vi kom til fyret blev vi enige om at gå i land ved havnen, hvor middagen kunne indtages under en overdækket terrasse. Menuen var gule ærter med medister øl og snaps, et fremragende måltid.

Nu manglede vi blot eftermiddagskaffen med tilhørende kage som fru Mads havde bagt til os.

For ikke at få overvægt i kajakkerne besluttede turlederen at dette , dagens sidste måltid skulle indtages når vi kom tilbage til Aborg. Som sagt så gjort, en herlig tur på godt 20 km med mange fine oplevelser.

Jørgen R.