IMGP2103

Turleder: Sjak Øvrige deltagere: Lene. Tony. Alex. Christian. Bent og Kaj.

Det var en dejlig efterårsdag til vores å tur og vi kørte fra klubhuset kl. halv ni og efter en lidt besværlig søsætning var vi på åen ved ti tiden. Da vi havde roet godt 3 km. Holdt vi kaffepause og Christian havde chokolade med.

Det gik rigtigt godt derned af, lige før Borreby skulle vi i land til frokost, skrænten var lidt høj, men der var flere, der blev trukket op mens de sad i kajakken. Vi fik vores madpakker med lidt drikkelse til og sædvanlig hygge.

Så skulle vi i vandet og de fleste blev skubbet ud over kanten, det gik fint indtil det var min tur. Alle sagde det ikke gik med en grønlænder kajak og især ikke forlæns, så det skulle jeg selvfølgelig prøve, og kajakken blev til en undervandsbåd og tippede om på siden, jeg fik pagajen på bunden så jeg lå på siden. Alle mine ” kammerater” havde så travlt med at grine og filme, at jeg måtte bede om en kajakspids for at komme op. Da jeg kom på ret køl begyndte det iskolde å vand at løbe fra ærmet ned af kroppen og ned mellem ballerne. Det varede længe før, det var varmet op.

Næste stop var papirfabrikken, hvor Sjak fandt ud af vi kunne sætte i lige efter broen, der var godt nok gang i vandet der, men alle kom igennem i fin stil, derefter en flot tur til havhesten, undervejs mødte vi Per Buus Vi var tilbage kl 16,30. En rigtig dejlig tur i det smukke efterår

Kaj

Seneste ture 2020

Bowling d. 25-1Bowling d. 25-1

  Så blev det den aften, hvor hele OHK skulle ud og bowle. Vi mødtes kl 18 og skulle bowle,  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014