20151003 123859 450 x 600

Deltager.. Turleder Lars C. - Christian - Erik C - Lene G - Diana - Dan

Lørdag d. 3 oktober mødtes vi ved klubben kl. 9.00. Kajakkerne blev pakket og vi kørte mod fjorden. Vejret var perfekt 18g. med sol og blå himmel.

Lars havde lagt turen højre om Vigelsø. Efter 4 km sejllads, var der kaffe pause. Chokolade og kaffe blev nydt, mens der ivrigt blev snakket om, der mon var dybt nok til, at sejle hele vejen rundt om Vigelsø. Turlederen var ikke på noget tidspunkt i tvivl om, at der var dybt nok. Han fik ret, kun Lene gik på grund en enkelt gang :-) Efter yderligere 4 km var alle enig om, at der snart måtte være middag. Så vores meget kompetente turleder, bad os lægge til ved det grønne træ.... Det gav lidt forvirring, da der er en del grønne træer på Vigelsø. Men alle kom i land samme sted, og lejren blev gjort klar til et par hyggelige timer. En 5 stjernet gourmet forloren skildpadde med æg, blev nydt sammen med gyldne dråber, lavet på Malurt og Timian.

Så skulle krydderurterne til næste års snaps samles. Slåen stod flot med masser af bær. Lidt hyben og malurt blev det også til. Traditionens tror, skulle der også plukkes paradisæbler ved naturskolen. 2 LYS PÅ ET... Nej, 3 mænd på et bord.. Måske ikke så romantisk, men sjovere :-) Med poserne godt fyldt op, gik turen mod lejren forbi Solen, Mars, Jupiter, Pluto, Uranus.

Med vinden og strømme i ryggen, tilbagelagde vi hurtig de 5 km der var hjem. Måske 2015 sidste tur i sol, varme og ingen vind, blev nydt af alle.

mvh. Dan

Seneste ture 2020

Mandag d. 21-9 LillebæltMandag d. 21-9 Lillebælt

  Turleder: Bent.
Deltagere: Bent, Kaj, Mogens, John, Bjarne og Christian.
Vi satte i ved Strib  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014