IMGP2016 600 x 450

Turleder: Bent. Øvrige deltagere: Torben. Jørgen R. Stig R.og Kaj

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at tage med på en Mandagstur. De havde lovet så fint vejr at jeg måtte med. Vi mødtes ved klubhuset kl 9.00, og turen var planlagt til Marstal. Det var tæt tåge da vi mødtes, men de havde lovet flot solskin, og det blev det. Vi startede med at køre til Humble, for at mødes med Torben, og efter en lille rundvisning i hans hyggelige hus, kørte vi til Ristinge hale. Her besluttede vi at indtage formiddagskaffen og brunsvigeren, inden vi lagde fra land. Turen over foregik i sol og på blankt vand. Da vi kom til Marstal, besluttede vi os til, ( efter lidt roen frem og tilbage, hvor vi mistede Torben, og heldigvis fandt ham igen ) at holde frokostpause ved den lokale kajakklub. Medens vi sad og nød vores medbragte mad og et par drammer, (som vist aldrig mangler på Mandags turene ) fik vi læst højt af Bent om en kajakroers oplevelse med nogle hvaler i Grønland. Midt under højt læsningen kom Ida Marie ud fra klubhuset, og bød os velkommen, og skulle lige høre, hvor vi kom fra. Efter lidt snak fik hun resten af Bents historie med. Så måtte vi lige ind og se på byen, desværre var alle ishuse lukkede, så vi måtte nøjes med en is fra Brugsen. ( tak for is Bent ). Kirken fik vi også set, inden vi måtte hjemad. For at spare tid roede vi tværs over havnebassinet, og bar kajakkerne over den lange tange der går uden om havnen. Tilbage ved Ristinge fik vi hurtigt pakket kajakkerne, og mens Bent bandt dem, tog vi andre en dukkert. Vi fik sagt pænt farvel til Torben, og lovede at hilse alle han kendte. ( det er hermed gjort ). Ankomst til klubhuset kl 18.20 efter mange km på vejen og ca 14 km på vandet.

Tak for en dejlig tur.

Stig Rudolfsen

Bowling d. 25-1Bowling d. 25-1

Så blev det den aften, hvor hele OHK skulle ud og bowle. Vi mødtes kl 18 og skulle bowle,  [ ... ]