IMGP0077 600 x 400

Turleder Sjak. Øvrige deltagere, Erik R, Bent og 8 deltagere fra Jylland. Ialt 11.

Vejrudsigten lovede godt vejr med vindstyrke 3 m/sec. og sydgående strøm på ca. 1 knob.

Vi lagde ud lidt nord for Storebæltsbroen og roede direkte ud imod Sprogø. Det gik rigtigt fint de første par km, men så begyndte strømmen at genere os. Vi måtte lægge kursen om og ro mere mod nord for ikke at drive ind under Storebæltsbroen. Nu kom der også nogle underlige bølger, som nok blev reflekteret fra broen. Det var lidt hårdt så da vi endelig nåede Sprogø gik vi på land til en velfortjent kop kaffe.

Efter et kort hvil gik vi igen i kajakkerne og roede rundt om øen i retning med solen. Det var en rigtig flot tur. Det var spændende for en gangs skyld at se Sprogø fra en ny side.

Ved den sydvestlige ende af øen er der en lille nødhavn. Lige ved siden af den gik vi i land for at spise frokost. Det var nu flot solskin og vinden havde lagt sig helt.

Medens vi spiste kom der en mand hen for at hilse på os. Det viste sig at være Frede, der tidligere havde besøgt os i OHK sammen med Ingala. Vi havde også været sammen med ham på en kajaktur til København. Det blev til en hyggelig snak.

Nu var det tiden at vi skulle ro hjem, så vi kunne overholde Eriks tidsplan. Der var stadig sydgående strøm så det var svært at holde kursen langs broen, men efter et par hårde timer var vi nået tilbage til udgangspunktet godt trætte.

Det blev trods strømmen en god tur på 27 km.

Bent

Seneste ture 2020

Mandag d. 21-9 LillebæltMandag d. 21-9 Lillebælt

  Turleder: Bent.
Deltagere: Bent, Kaj, Mogens, John, Bjarne og Christian.
Vi satte i ved Strib  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014