IMGP1977 600 x 450

Turleder : Bent        Deltagere  Mads, Jørgen, Kaj og Peter

Vi mødtes i klubben kl. 8.45, blev hurtig enige om at tage til Dyreborg og derfra ro til Bjørnø og få formiddags kaffen. Vejrudsigten var 5 til 6 m/sek. fra nord med  sol hele dagen.

Vi ankom til Bjørnø og gik lidt rundt, inden kaffen. Vi kom op til øens is og pølsehus, hvor der var trampoliner og en karusel til de mindste og det var mere end Kaj og Bent kunne stå for, de ville ha" ent ur.

Vi gik også en tur op igennem byen (10 - 12  huse og gamle velholdte bindingsværks gårde, meget idyllisk). Derefter gik vi ud til øens højeste punkt, med en fantastisk udsigt ind over Fåborg fjord, Knolden, Lyø, Avernakø, Ærø, Svelmø og Drejø, i det flotteste solskins vejr. Vi fik kaffe og kage i haven, ved isboden, sammen med ejeren Evald, en meget flink fyr, som fortalte stort som småt om Bjørnø.

Vi gik i kajakkerne igen og satte kursen mod Svelmø.  Med skrå medvind, så det gik bared erudad, en flot tur forbi de små holme syd for Bjørnø, der var fulde af strandfugle og en flok viber. Vi ankom til Svelmø´s sydlige ende, hvor vi indtog frokosten, på en lille solbeskinnet plet, i læ, skønt. Kaj ringer hjem til Lotte og får en lille snak. Idet han siger farvel, flyver en flok gæs hen over hovederne på os og skræpper op, hvorefter Kaj udbryder " jeg troede at jeg havde afbrudt" :-).

Det er blæst op, så vi vælger at tage den i læ af Svelmø, indtil land, for at få læ hjem. På vejen skal vi ind på Kidholm, en lille ø med kun et sommerhus på og have eftermiddags kaffen. Ejeren af øen er der, så vi ror hen og får en snak med ham, og det er helt i orden at vi sætter os på hans ø og får en hurtig kop kaffe.

Klokken er blevet mange så vi har travlt, vinden er selvfølgelig drejet til NV, ren modvind, så det bliver en sej tur tilbage til Dyreborg.

Hurtigt får vi pakket kajakkerne og hjem går det. Vi er tilbage i klubben kl. 19  (der var vist nogle der havde lovet at være før hjemme )  så det blev en lang, men god og hyggelig dag.

Peter S.

Mandag d. 21-9 LillebæltMandag d. 21-9 Lillebælt

Turleder: Bent.
Deltagere: Bent, Kaj, Mogens, John, Bjarne og Christian.
Vi satte i ved Strib  [ ... ]