P1010066 600 x 450

Turleder: Erik R. Øvrige deltagere: Erik C. Erik B. Bent. Lasse. Helle. Kenneth J. Lars Chr. Benny og Jørgen C.

Vi mødtes ved klubhuset før kl. 8, for at læsse kajakkerne på traileren. Grundet et par frafald, var vi 10 stk. der skulle afsted.

Lasse havde skaffet en minibus, og var også chauffør, så i dagens anledning kørte vi alle i én bil.

Turen var pga. den lovede vind på 7-8 sekundmeter blevet opgraderet fra niveau 2 til niveau 3, og det skulle vise sig at holde stik.

Kl. lidt i 11 stævnede vi ud fra en lille p-plads ved Kollund, og sejlede direkte over fjorden, mod en lystbåde-havn på den anden side. Der var i starten ganske stille vand, men da vi kom ud i midten, kunne vi godt regne ud at det ikke blev en hel nem tur. Bølgerne blev lidt større, og syntes at komme fra alle sider. Vi kom efterfølgende frem til, at vi alle bør gradueres til niveau 3, udelukkende fordi vi kom igennem uden at kæntre ;-)

Da vi nærmede os indenhavnen, stilnede det lidt af igen, og inde i bunden af havnen trak vi kajakerne op på en lille træ-mole, til stor undren for de lokale og turisterne. Her spiste vi vores medbragte mad, og satte ufortrødent i igen (helt uden at have handlet tyske varer!).

Turen nordpå mod grænsestenen var noget nemmere rent teknisk, men til gengæld var der direkte modvind, så der skulle lægges kræfter i. Ved grænsestenen holdt vi kaffepause, hvorefter vi sejlede tilbage til p-pladsen, og så gik turen atter mod Odense.

Det skal lige nævnes at Erik havde planlagt turen med militær præcision, og alle de tidspunkter, der stod på hans plan, blev overholdt.

Tak for en super tur, med ca. 15 km. i armene, og et godt udfordrende stræk, hvor nogle af os ihvertfald fik prøvet at sejle noget lidt "vildere" vand end vi er van(d)t til.

Links til turens "etaper":

https://flow.polar.com/training/analysis/203230969

https://flow.polar.com/training/analysis/203230981

https://flow.polar.com/training/analysis/203230987

Mvh. Kenneth.

Seneste ture 2020

Mandag d. 21-9 LillebæltMandag d. 21-9 Lillebælt

  Turleder: Bent.
Deltagere: Bent, Kaj, Mogens, John, Bjarne og Christian.
Vi satte i ved Strib  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014