IMGP1923 600 x 450

Turleder: Kaj Deltagere. Lasse. Tim. Tonny. Anne Sofie. Benny. Peter S. Lars Chr. Erik B. Erik C. Erik R. Lene P. Vagn. Bent. Sjak. Lene Kirsten. Dan. Dianne. Erik T. Jørgen C. Birgitte. Hanne og Lene.

Der var 23 friske roere, som var mødt op ved klubhuset, og den kompetente turledelse besluttede, at turen denne aften gik til Fuglsang.

Jørgen C. mødte os på stedet, så vi blev i alt 24 stk. på turen som gik østpå langs kysten og de forskellige sommerhusområder.

Det var lun aften med let østlig vind, små bølger og en del skyer.

Vi delte os i to hold, så de lidt hurtigere kunne få lov at bruge nogle kræfter i modvinden. Efter en times tid mødtes alle igen, og vi holdt den traditionelle drikke- og hyggepause sammen. Pludselig gik der hul i skyerne, og vi fik lidt ekstra lys og varme fra solen, som var hastig på vej imod horisonten i vest.

På vej tilbage langs kysten havde vi de små drilske bølger skråt bagfra, hvilket nok var årsag til, at et par roere mente, at det var tiden at teste badevandstemperaturen, før turen var helt slut. Her nævnes naturligvis ingen navne. J

Vi nåede tilbage til Fuglsang før det blev mørkt, så det var igen perfekt planlægning af turledelsen.

Da jeg kørte hjem fra klubhuset kl. 22.15 var det total vindstille og 20 grader.

Alt i alt var det en af de skønne sensommeraftner, som vi alle vil mindes med glæde om et par måneder, når det er vådt og koldt, og efterårsblæsten truer med at flå de sidste blade af træerne.

Tak for en fin tur i godt selskab!

Vagn

Bowling d. 25-1Bowling d. 25-1

Så blev det den aften, hvor hele OHK skulle ud og bowle. Vi mødtes kl 18 og skulle bowle,  [ ... ]