IMGP1905 600 x 450

Deltagere : Turleder Bent     Kaj og Peter S.  

Min første mandagstur

Vi mødtes i klubhuset kl.8.45 og håbede at der ville komme nogle flere, men nej, vi blev kun os tre. Vi snakkede lidt om Bogense - Båring for der var dejlig læ for vinden, der efter DMI ville være  på 5-6 m/s fra øst. Kaj og jeg var mest tændt på Æbelø.

Vi havde mest lyst til at sætte i ved Flyvesandet og så ro til Østerhoved, med øen om bagbord, men der var mulighed for torden, ifølge DMI, så det blev fra Jersore. og godt for det. Vi lagde ud i fin stil mod Østerhoved, det blæste da lidt og der var også lidt bølger, fint nok.

Da vi nåede over til Æbelø Holm, var vinden frisket op, og større bølger, de blev ikke mindre jo længere vi kom derudad. Jeg var oppe at ride på toppen af en bølge, der brækkede et par gange, det var godt nok spændende, men ikke sjovt. Bent syntes det var sk.... skægt men vi blev enige om at bære over Brådet og komme ind i smult vande. Det var jo helt anderledes lækkert at ro i læ, må man sige.

Da vi nåede Æbelø blev der tid til en kop kaffe og Bents Dagmar-tærte. Derefter gik det ud til fyret, i land igen, og op og besigtige det. Der var en smuk udsigt ud over revet, hvor bølgerne brød og i baggrunde et flot gammelt sejlskib. Herfra kunne selv Bent se at det var godt at vi ændrede lidt på ruten

:-). Nå!  vi ville lige lidt ind på øen for at  se om vi var så heldige at vi kunne se nogle Muflonger eller dådyr. Vi var heldige, Bent og jeg, Kaj så INTET ( han havde glemt sine briller hjemme :-). Uden at vi vidste af det, stod vi åbenbart PLUDSELIG i en andens mand have og det var han, absolut ikke tilfreds med, så vi luskede slukøret tilbage, I kajakkerne igen og tilbage til en fin træstamme, som vi havde udset os til at indtage middagen på. På vejen tilbage stod der to flotte dåhjorte, oppe på skrænten, som vi beundrede meget ( Kaj så INTET ).

Efter middagen gik det så mod Dræet, hvor Bent lovede medvind, et stykke af vejen ( det var blæst yderligere op og der skulle virkelig tages fat i pagajerne, hvis vi ikke skulle drive baglæns, længe leve DMI ) Kaj og jeg vil påstå til vores død, at vi på intet tidspunkt havde det, der lignede rykvind, tværtimod piv modvind.

På Dræet blev det tid til Kajs brunsviger og en kop kaffe. Pludselig havde vi en Havørn 10m over hovederne på os, selv Kaj kunne skimte den, så alle var glade. Der blev lidt asen og masen med kajakkerne det sidste stykke vej, pga. lavvande og blæsten, så der var ikke meget vand at ro i.

Mange tak for en rigtig god tur til Bent og Kaj. Vi roede kun 15 km. men det svarede til mindst 25 km :-) blev vi enige om

Peter

Seneste ture 2020

Mandag d. 21-9 LillebæltMandag d. 21-9 Lillebælt

  Turleder: Bent.
Deltagere: Bent, Kaj, Mogens, John, Bjarne og Christian.
Vi satte i ved Strib  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014