IMGP1856 600 x 450

Turleder. Kenneth. Øvrige deltagere. Henrik. Lene H. Hanne.Kaj. Dan. Diana. Lars Chr. Peter. Carsten. Erik C. Erik R. Alex. Kenneth H. Birgitte. Benny. Kirsten. Henriette. Britta. David. Thomas H.Helle og Sjak

Høj sol og svag vind fra nord. Der var lagt op til en perfekt aften for os hyggeroere og nybegyndere.

26 mødte forventningsfulde op ved klubhuset. Så gik logistikken igang. Alle gik i gang med at få læsset kajakker. Men når vi er så mange nye, og så mange, der endnu ikke har fået købt egen kajak, så var Erik og Co udfordret på, at skaffe låne og klubkajakker nok til alle. Det lykkedes og tak for det. Det er fantastisk at folk gerne vil låne deres kajak ud.

Da turleder Kenneth havde sikret sig, at alle inkl. Sjak og Kaj, havde husket kajakker, pagajer osv. drog vi afsted til Kerteminde Nordstrand. Som Kenneth sagde, - ikke et vildt revolutionerende valg, men det sikre valg. Her var vi sikre på, at der var plads og gode forhold også til de mindre rutinerede.

Efter en, som altid, hurtig og effektiv udpakning var vi alle klar til at sætte i. For at alle skulle få en god tur, delte Kenneth gruppen i to. De hurtige og de mere moderate??.

Det hurtige hold havde Sjak som turleder, og satte straks i. Med aftale om at vende om efter 45 min., og sejle os andre i møde. Vi- de moderate- havde Kenneth og Erik som leder, vi satte stille og roligt i. Fik bugseret nyopererede Lene A i en god stabil kajak. Og så gik turen stille og roligt nordpå.

Den danske sommeraftener viste sig fra sin smukkeste side. Skarven så til fra bundgarns pælene og lystsejlere legede ved siden af os.

3,6km og ca 50min sejlads senere, havde vi endnu ikke set de hurtige, så der blev valgt en bugt at holde pause i. Vi havde dog ikke været på land i mange minutter før elitegruppen returnerede, og vi i fællesskab kunne nyde pausen.

Så satte vi atter i, og red ind i solnedgangen. Truslen om at det skulle blæse op, blev aldrig rigtig til noget. Så i små snakkende grupper gled vi retur til nordstranden.

Efterhånden som badevands temperaturen stiger kommer flere badenymfer til. Så efter at de havde fået skyllet kroppen og kajakkerne var blevet pakket, gik det retur til hytten.

Lene havde gjort kaffe, brød og bitter klar, det var rigtig dejligt, så kunne alle blot sætte sig til bords. Således opløftet sluttede en dejlig aften.

Tak for en dejlig tur. Jeg kan kun tilslutte mig beretningen fra sidste uge, og sige at jeg/vi føler os utrolig godt modtaget som nye medlemmer i klubben. De dygtige instruktører, der stille og fredeligt får hældt teknik i hovederne på os, de dejlige mennesker der låner deres kajakker ud og bruger tid på at arrangere ture, bare det at man giver hånd og siger godaften til alle, gør en forskel.

Vi startede i svømmehallen i vinter, men har allerede så mange fantastiske oplevelser i kajakkerne. TAK!

...skulle nogen tænke...hvordan gik det med hende den nyopererede Lene. Kan jeg rapportere, at det gik over al forventning, med ømhed alle de rette steder. Hun er set gående smilende rundt lige siden??

Tak for en skøn aften

Diana

Bowling d. 25-1Bowling d. 25-1

Så blev det den aften, hvor hele OHK skulle ud og bowle. Vi mødtes kl 18 og skulle bowle,  [ ... ]