IMGP1284 600 x 450

Deltagere: Bent, Birgitte & Erik, Helle, Lene, Lene & Lasse, Steen, Stig, Rigmor

Gudenåturen blev aflyst – øv, øv for det!!

Resolut påtog Bent sig turlederrollen for en Fænø rundt endagstur, hvilket var en fantastisk beslutningJ

10 mand/kvinde høj samledes vi i klubhuset til en opklaring af et morgenregnvejr på slaget 9.

Vi kørte til Kongebrogården – ikke for at spise brunch – nej, for vi havde jo vores medbragte skønne mad og drikke, for ikke at tale om tre forskellige hjemmebagt bagværk og en uforglemmelig kajaktur på ca 18 km, så evt. misundelse var så absolut på Kongebrogårdens gæsters halvdel.

Første stop på turen var allerede 3 km henne, hvor vi kastede os i det dejlige Lillebælt, hvorefter vi måtte bestige et lille bjerg for at indtage kaffe og to slags hjemmebagt muffins og beundre udsigten over mod Fænø.

Vi sejlede videre med en formidabel udsigt over den fynske skønne natur mod Fænø og solen brød igennem skyerne.

Vi rundede Fænø, og på sydspidsen lagde vi til. Igen i vandet og frem med vores medbragte frokost og – naturligvis – et par ”hjemmebrændte” kryddersnaps. En hurtig morfar og så en vandretur ind igennem skoven, hvor rådyrene sprang livligt frem fra sine gemmer, og herefter tilbage til endnu en tørn på bølgen den blå.

Der blev nævnt en smuttur til Fænø Kalv, men det enedes vi om måtte blive en anden god gang.

Sidste pause for at indtage eftermiddagskaffen og småkagerne, og selvfølgelig endnu en tur i vandet, hvorefter vi returnerede til Kongebrogården velbeholdne og en stor, stor oplevelse rigere.

TAK til alle jer for en utrolig dejlig tur.

Kærligst Rigmor

Bowling d. 25-1Bowling d. 25-1

Så blev det den aften, hvor hele OHK skulle ud og bowle. Vi mødtes kl 18 og skulle bowle,  [ ... ]