Nr.5 600 x 450

Turleder: Sjak

Deltagere: Helle, Carsten, Alex, Bent, David & Britta

Vores første "rigtige" kajaktur var en Begyndertur. Falsled - Buursminde. En meget vellykket én af slagsen. En meget idyllisk og hyggelig oplevelse som vi sent glemmer.

Sjak ejer en hyggelig sommerhusgrund nær vandet, hvor vi slog telt op. Vi tog os en bid brød og hoppede i kajakerne på en lille 5 km aftentur - ned langs kysten, med et stop ved Klintholm for at se på de nybyggede shelters, som Fåborg-Midtfyns kommune har sat op.

Armene var allerede ved at falde af, men humøret forblev højt resten af aftenen.

Vi kastede os over tilberedningen af aftensmaden, som i sig selv var noget nær en gourmet oplevelse, efterfulgt af en romsmagning i drivhuset, samt lidt sødt til ganen. Bål blev det ikke til. Men hvem behøver dét, når der er stearinlys i drivhuset?

Næste morgen tog de morgenfriske en dukkert før morgenmaden. Vejret var en smule skiftende, men behageligt at ro i. Solskin til lettere overskyet, 14-18 grader og lidt regn.

Vi roede fra havnen langs Vigø, gik i land på Horsehoved og roede videre til enden af Illum ø, hvor man kunne kigge til Als.

Langs Vigø har digesvalerne adskellige kolonier, som var utroligt smukt at se.

Naturen er nærmest uberørt, dyrelivet meget rigt, og stilheden nærmest meditativ. Mågerne har nærmest erobret Illumø, men de lod os dog spise vores frokost i fred. Armene var trætte inden vi nåede havnen (på vejen ud), men vi glemte hurtigt alt om det, fordi naturen var så smuk.

Turen var 10 km lang. En super fantastisk oplevelse. Tak for godt selvskab, lad os gøre det snart igen!

/ David & Britta

 

Seneste ture 2020

Mandag d. 21-9 LillebæltMandag d. 21-9 Lillebælt

  Turleder: Bent.
Deltagere: Bent, Kaj, Mogens, John, Bjarne og Christian.
Vi satte i ved Strib  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014