IMGP1785 600 x 450

Deltagere: Turleder Bent, øvrige Kaj, Erik B., Jørgen R.

Målsætningen for mandagsroerne er Fyn rundt to gange.

Vi mødte stålsat op i klubhuset kl. 9.00,og håbede inderligt at flere ville støde til, men ak, og helt uforståeligt vi blev kun os fire.

Erik havde meddelt at han ville støde til os senere.

Vi satte i vandet ved Bøgebjerg og slut målet var campingpladsen ved Fyns Hoved en strækning på 10,5km-

Der var en let vestenvind og efter et par timers roning med indlagt kaffepause med dagmarterte var vi fremme ved campingpladsen. Her faldt vi i snak med en sommergæst der var aktiv kajakroer i Kastrup kajakklub. Han kunne fortælle om kryds på 32km., og om planer om at krydse Skagerrak til Norge.

Medens vi således blev underholdt havde Kaj fået kontakt til sin niece, der havde købt sommerhus i området. Hun kom ned til vort opholdssted og bød os med til besigtigelse af sommerhuset og en øl, et tilbud vi ikke kunne sige nej tak til. (meget flinke mennesker)

I mellemtiden var Erik B. nået frem til campingpladsen, vi blev forenet og roede sammen tilbage til udgangspunktet.

Dagens distance 21km.

Jørgen R.

Mandag d. 21-9 LillebæltMandag d. 21-9 Lillebælt

Turleder: Bent.
Deltagere: Bent, Kaj, Mogens, John, Bjarne og Christian.
Vi satte i ved Strib  [ ... ]