IMGP1711 600 x 450

Turleder. Kaj Deltager: Lars Chr.

Jeg kørte til klubhuset til øsende regnvejr, og da jeg svingede ind på pladsen var der ingen trailer trukket frem endsige meget mere end en hvid Peugeot på pladen.

Jeg blev budt hjerteligt velkommen af en rigtig all weather sejler, og vi satte os ind i klubhuset for at afvente horderne af medlemmer, der helt sikkert ville ankomme få øjeblikke senere.

Da vi havde vendt det forestående valg og det lidt mistrøstige vejr, enedes vi dog om at vi 2 de ægte kajak roere skulle læsse traileren og køre ud i det grå vejr og sejle en tur.

Vi kørte til Ledet og satte i i det lidt kølige vejr, men dog kun i støvregn.

Da vi begyndte at sejle, blev der tør vejr og vi roede mod bølger, sidevind og dønninger til Martine gården som, vi nåede efter de 3.6 km.

Det var en anelse kamp mod elementernes rasen, da vi passerede det åbne stykke, da vinden kom inde fra Odense Fjord.

Vi nød den enkelte medbragte øl og LU kiksene inden vi satte i og roede hjem over. På vejen hjem overvejede vi at stoppe op for at tage solbrillerne på, da vi sejlede i et tiltagende opklarende vejr, og den sidste ½ mil ren sol.

Vi kørte hjem til klubhuset hvor vi delte kringle og brød og endes om, at det var godt at vi to All Weather sejlere viste klubbens logo på den danske sommmerstrand.

Lars Chr.

Bowling d. 25-1Bowling d. 25-1

Så blev det den aften, hvor hele OHK skulle ud og bowle. Vi mødtes kl 18 og skulle bowle,  [ ... ]