IMGP1697 600 x 450

Turleder: Kaj Deltagere: Benny, Jørgen R.

Berigtigelse. Med henvisning til referat af 01- 06-2015 hvori det blev oplyst at nogle deltagere tidligere havde sejlet med et vikingeskib på Svendborgsund, og at denne oplysning i ovennævnte referat blev betvivlet kan denne oplysning nu berigtiges ved henvisning til referat 05-08-2012.

Dagens tur var en fortsættelse af sidste mandagstur, hvis mål er at sejle Fyn rundt i etaper.

Vi lagde ud fra Lundeborg, og mødte på stranden nogle kajakroere fra Føns der stod og ventede på nogle kollegaer der kom i kajak fra Nyborg. Ideen gik ud på at sejle Fyn rundt på 5 dage i form af et stafetløb. Dagens slutdestination var Rantzausminde.

Vejret var fint med modvind mod Bøsøre hvor vi gjorde holdt og fandt bord og bænk så vi kunne indtage middagen der bl.a. bestod af krebsehaler. Noget vi ofte får på mandagsturen

Turen var på ca. 18 km

Jørgen R.

001 382 x 600

Tirsdag morgen så jeg denne artikel i Fyens Stiftstidende. Det er den samme strækning vi roede om mandagen, Bent havde året før fortalt os om klokkefrøerne ved Tårup Campingplads, men at der var små søer til dem på hele strækningen vidste vi ikke, vi så ellers den ene af dem ved Klintholm.

Kaj

           

            

Seneste ture 2020

Mandag d. 21-9 LillebæltMandag d. 21-9 Lillebælt

  Turleder: Bent.
Deltagere: Bent, Kaj, Mogens, John, Bjarne og Christian.
Vi satte i ved Strib  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014