IMGP1624 600 x 450

Deltagere:        Tonni, Lars C, Tim, Kaj, Erik R., Sjak, Eva Annette, Henrik, Dan, Diana, Erik C.

Turleder:          Sjak

Onsdagen så igen lidt regnfuld ud; men det klarede heldigvis op hen under afgangstids og vinden var lovet at løje af.

De fleste mødte op ved klubhuset for afgang i god tid, Eva Annet dog i knap så god tid.

Kajakkerne blev hurtigt læsset, inklusiv to kajakker for Dan og Diana der ville tilslutte os ved Flyvesandet, derefter hurtig afgang mod Nordfyn.

Ved Flyvesandet fint kajakvand, overskyet; men tørt og klart sigt, vi fik søsat og kom afsted i god orden med formand og agter mand.

Vi sejlede vestover med vinden ind agter, rimelig god fart derudad og hurtigt var vi ved ”kaffe plads” med hygge i sandet. Efter en vand/øl/kaffe og økologiske kringler, småkager m.v. afgang for retur; retur direkte imod en lav sol, som endelig kom frem.

God sigt, men ikke megen trafik på vandet, der dukke dog et cruiseskib op fra Lillebælt i aftensolen og cruisede adstadigt mod ukendt mål vestover.

Ifølge sædvanligvis upålidelig kilde tilbagelagde vi i alt knap 9 km, sejltid henholdsvis 47 min. og 41 min.

Retur til kaffe og brød i klubhuset, hurtig oprydning og hygge blandt dem der var tilbage for kaffen, fem styk så der var rigelig med brød til alle. Det blev dog hurtigt konsumeret, man skal jo ikke levne!

God Majaften i godt selskab og vejr, i et koldt og blæsende Maj år.

Erik C

Bowling d. 25-1Bowling d. 25-1

Så blev det den aften, hvor hele OHK skulle ud og bowle. Vi mødtes kl 18 og skulle bowle,  [ ... ]