IMGP1546 600 x 450.

Deltagere: Turleder: Erik R.,Øvrige deltagere: Erik B, Dan, Diana, Alex, Kaj, Helle, Sjak, Kenneth, Jørgen Roiy, Lars Chr. Ialt 11 deltagere

Vi mødtes som altid lidt før kl 18 og fik sat kajakker på traileren, så vi var klar til at køre, i 3 biler til Kerteminde Sydstrand.

Der var 2 grønlændere resten yoghurt bægere af forskellig type og kaliber. Nestorerne var i Grønlændere, godt at se nogen holder fanen højt.

Vi satte i og sejlede sydpå ned, til de 2 grønne sommerhuse en bette tur på 4 km. Vi hilste på Kerteminde Havkajak folkene der roede samme tur, dog var de før os på vandet.

Ved grønhusene delte vi lidt chokolade kiks og småkager, øl og vand alt som det plejer.

Solen skinnede smukt på turen sydover og på vejen hjem stod solen gulorange nede mellem træerne inden den forsvandt og skumringen satte ind på den sidste del af turen.

På både ud og hjemtutren var der forskellige dufte der krydrede turen, gylle og kloak er ikke det bedste minde om en dejlig og smuk aften.

Ved omklædningen var der 2 der mente de skulle have dagens støv vasket af kroppen, hvilket de gjorde mens flertallet skuttede sig.

Hjemme i klubhuset var der som sædvanligt brød, med ost og marmelade samt kaffe og Gammel Dansk, det absolut sidste inden den bliver til Gammel Norsk....

Lars Chr.

Seneste ture 2020

Bowling d. 25-1Bowling d. 25-1

  Så blev det den aften, hvor hele OHK skulle ud og bowle. Vi mødtes kl 18 og skulle bowle,  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014