IMGP1517 600 x 450

Turleder. Bent Øvrig deltager: Kaj

Vejrudsigten lovede koldt, kuling og byger og det kom til at passe. Da jeg ankom klubhuset holdt Bent der med sin nye kajak på taget, og den er rigtig flot.

Vi besluttede os til en tur på åen og kørte til Ejby Mølle, hvor vi satte kajakkerne i. Strømmen var stærk, så der skulle ikke ros meget derned af. Ved Seden holdt vi kaffepause i læ og sol. Lidt senere kom vi i modvind og fik lov at arbejde for at komme til Sorte Husene, hvor vi spiste vores madpakker.

Så tilbage til Stige, hvor vi bar kajakker over i kanalen og hjemad til klubhuset.

Vi fik kajakkerne båret op og Bent spurgte om jeg ville låse op men! ! ! jeg troede, han havde nøglen, for min lå i klubhuset sammen med pengepung og briller og Bents nøgler lå i bilen. Hvad så! vi prøvede at ringe til en ven, de var alle arbejdsramte. Jeg ringede til Lotte og fik hende til at gå over til naboen med min ekstra bilnøgle. Naboen kom, men da mine briller var i klubhuset kunne jeg ikke køre, før jeg kom derind, så måtte naboen køre os til Ejby Mølle. Tilbage til klubhuset og alle problemer løste sig.

Kaj

Bowling d. 25-1Bowling d. 25-1

Så blev det den aften, hvor hele OHK skulle ud og bowle. Vi mødtes kl 18 og skulle bowle,  [ ... ]