IMGP0832 600 x 450

Turleder Anders.

Øvrige deltagere: Sjak, Jørgen C, Erik R., Bent.

Solskin, frisk vind og ca. 1 grad. C.

Turlederen kom med forslag om at ro Thurø rundt. Det blev accepteret af vi andre.

Start ved Skårup Øre med kryds over til Thurø, hvor lederen bestemte, at vi skulle med uret rundt.

Det gik strygende til vi nåede sydenden af øen, hvor der blev holdt kaffepause og hvor vi måtte deles om Sjaks medbragte muffins. Det var svært, da der var 3 stk. og vi jo var 5.

Herefter fortsatte turen ned til sydkysten, hvor vi fik vinden ind skråt forfra. Det gjorde, at var nogle af os, mig, der havde svært ved at holde kajakken fri af kysten, så det blev en hård tur, indtil vi nåede Tåsinge.

Medpakkerne blev spist i Troense Kajakklubs klubhus. Vi var så heldige, at der kom en lokal roer ind samtidig med os, så han spiste sammen med os. Hyggeligt.

Resten af turen gik som en leg, da vi havde både medvind og medstrøm langs nordkysten.

Alt i alt en rigtig god tur på ialt 15 km.

Bent

Mandag d. 14-9 Helnæs rundtMandag d. 14-9 Helnæs rundt

Turleder: Bent
Øvrige: Anne Sofie. Mogens Kaj Bjarne. Mads. Tonni og Finn Jeg ved ikke, om det va [ ... ]