IMGP1483 600 x 450

Turleder: Sjak. Deltagere: Anders. Peder. Benny. Sjak og Kaj

Det frøs seks grader, da vi mødtes ved klubhuset. Sjak foreslog, vi skulle tage rundt om øerne i Helnæsbugten, og det vedtog vi.

Efter en diskussion, mellem Anderses G.P.S. og Sjak valgte han at tage Fåborgvejen, vi ankom til Faldsled havn og vejret var flot solskin og vandet blankt, en kold omklædning og i kajakkerne mod Vigø, derefter til Illum, hvor vi gik i land på sydsiden og spiste kransekage med varm hyldebær til. Vi skulle have haft portvin, men vi havde ingen proptrækker. Der var to, der blev i kajakkerne, de fik pagajservering.

Videre mod syd, hvor vi så i alt tre havørne og mødte fire roere fra Fåborg, der roede i grønlænder kajakker. De havde set seks ørne i en flok.

På sydspidsen fandt vi en fin plads til vores frokost, derefter var det blæst op og vi fik gode bølger ind fra vest, vi roede forbi Horsehoved og tilbage til havnen.

Det var f….. koldt at klæde om i det fri, særligt på fødderne, vi nåede næsten hjem før vi havde følelse i dem. Hjemme i klubhuset fandt Sjak en proptrækker og der var også mere kransekage, så vi fik skålet nytåret ind.

Det blev til 14 km en dejlig afslutning på årets kajakture.

Kaj

Mandag d. 21-9 LillebæltMandag d. 21-9 Lillebælt

Turleder: Bent.
Deltagere: Bent, Kaj, Mogens, John, Bjarne og Christian.
Vi satte i ved Strib  [ ... ]

Ture 2013