IMGP1452 600 x 450

Turleder: Kaj Deltagere: Lars Chr. Helle. Lene. Bent. Erik R. Alex. Birgitte. Carsten H. Stig R. Sjak. Kaj. Lisbeth. Thomas og Mads.

Så blev det første søndag i november, og i år kunne der roes på åen, Med hjælp fra min ven Peder fik vi system i logistikken og kom til Nørre Broby, hvor vi fik sat kajakkerne i åen, der var godt med vand og god medstrøm.

 

Efter en ret kort tur blev fortroppen kaffetørstig og fandt et godt sted til pausen. Vejret var stadig overskyet med lidt regn, men vi kunne se det lysnede. Nå! vi måtte videre, og efter 10km. fandt de forreste et godt sted til frokosten, samtidigt tittede solen frem og vi nød vores madpakker og fik en god snak.

 

Efter Kratholm mødtes vi med Mads, der først havde været i kirke og synge

Næste stop var papirfabrikken, hvor vi skulle bære vores kajakker, og de var blevet tunge, eller også var vi trætte, så vi nød den sidste kaffe og kage m. m.. Thomas tog turen ned ad vandfaldet i Alexes kajak, det gik fint.

Så gik turen forbi Skovsøen og Zoo til Havhesten i strålende solskin og vi kom i land inden det blev mørkt. Det var en god tur med bladene i efterårsfarver og dejligt mildt vejr. For mange af deltagerene en fin afslutning på en fantastisk sæson.

Kaj

 

 

Seneste ture 2020

Bowling d. 25-1Bowling d. 25-1

  Så blev det den aften, hvor hele OHK skulle ud og bowle. Vi mødtes kl 18 og skulle bowle,  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014

Ture 2013