IMGP1359 600 x 450

Turleder. Kaj Deltagere: Lars Chr. Erik C. Tonni. Lene. Thomas og Kaj.

Sidste onsdagstur i år, det bliver også tidligt mørkt nu, så vi satte kajakkerne i overfor klubhuset og roede en tur ind i havnen og under broerne, det ligner næsten Venedig nede fra kajakken. Derefter ud i kanalen og op i Stavisåen. Lene, der ikke er meget for å sejlads protesterede, men tog alligevel med. Efter en tur i åen til under Odinsbroen, hvor vi fik Gammel Dansk med lakrids. Roede vi tilbage til det varme klubhus, hvor der var pandekager og æblekage med masser af flødeskum. En dejlig afslutning på onsdagsturene, der er bare så længe til det bliver forår.

Kaj

Bowling d. 25-1Bowling d. 25-1

Så blev det den aften, hvor hele OHK skulle ud og bowle. Vi mødtes kl 18 og skulle bowle,  [ ... ]

Ture 2013