IMGP1389 600 x 450

Turleder Bent, deltagere: Jørgen, Kaj, Lars, Erik og Laila

Vejrmeldingen lovede kraftig blæst, så vi valgte Gamborg Fjord. Planen var Ronæs Camping. Heldigvis (efter at have studeret kortet nøje) valgte turlederen, at vi skulle sætte ud ved Middelfart Lystbådehavn og ikke i Ronæs. Vi havde modvind lige fra starten. I fjorden målte Erik vindstyrken til at ligge et sted mellem 13 og 14. Heldigvis var der noget bølgelæ, men vinden var kraftig, der skulle arbejdes - meget. Jeg må erkende, at der nok skal trækkes noget jern i vinter, hvis jeg  skal blive ved med at komme på tur med drengene i den slags vejr, i hvert fald hvis vi skal imod det.

Formiddagskaffen med Hjørdis' chokoladekage - (mums) og Lars´s  mjød (prøvesmagt af kongelige) var velfortjent.

Vi blev enige om at Svinø lystbådehavn var nok for os i det vejr. Der fik vi en venlig modtagelse og spiste frokost i læ på en fin plads. Kaj havde medbragt rigelige mængder af Lottes hjemmelavede hønsesalat (mere mums). Jo, vi levede også i dag op til klubbens ry som gourmet-klub.

Hjemturen var ganske anderledes. Der var i hvert fald ikke mindre vind, men nu i ryggen. Med hvilende årer lå farten mellem 5,5 og 6 km/timen. En enkelt gang så jeg 8 km/t, mens jeg sad med åren på dækket. Kaj havde lidt problemer med at hans - eller rettere Lottes - skeg mest fungerede som drivanker. Da det blev afmonteret steg farten betydeligt til gengæld havde han og Lotte nogen diskussion om retningen.

Vi kom alle vel i havn efter en hurtig tur, de fleste tog et bad i havnen og vi kørte hjem - trætte og glade.   15 km i sol og 11-14 m/sek fra øst.

Tak for endnu en dejlig dag.

Laila

Seneste ture 2020

Bowling d. 25-1Bowling d. 25-1

  Så blev det den aften, hvor hele OHK skulle ud og bowle. Vi mødtes kl 18 og skulle bowle,  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014

Ture 2013