IMGP1370 600 x 450

Deltagere: Sebastian, Kaj, Bent, Helle, Mads, Lene, Lars Christian, Lars Kjærsgaard, Jørgen Roy, Erik og Tonni.

Lars Kjærsgaard var i dagens anledning udnævnt til assisterende junior turleder.

På grund af H. C. Andersen Maraton var det lidt tricky at komme ned til klubhuset søndag morgen, og vi skulle helst være væk inden kl. 09:00. Men vi fik læsset og kom ud af døren til tiden.

Af sted gik det mod Stige Ø og stedet hvor kajakkerne skulle i vandet; der er lavet en flydebro, der gør isætning af kajakkerne lidt lettere. Vel i vandet gik turen mod Viggelsø, pga. vandstanden i fjorden eller rettere mangel på samme, tog vi den lige vej til lejrpladsen hvor vi plejer at være.

Vel ankommet tog vi en kop kaffe og et par smagsprøver af sidste års høst. Og så var der et par "galninge" der ville ud at bade, men vi var da heldigvis nogle,  der kunne styre os. 

Nu var det tid at komme ud på øen for at fouragere til vinterens frembringelser. Der var masser af store flotte slåen, hyben, paradisæbler og hvad man ellers kunne tænke sig. Noget nyt som jeg i hvert fald ikke har set før var hæg. Den glæder jeg mig til at prøve. Havtorn var der til gengæld ingen af, underligt nok,  der plejer at være mange.

Da vi havde været øen rundt gik vi tilbage til lejrpladsen, nu var det tid til dagens højdepunkt, forloren "pildskadde". Der var medbragt 3 store dåser,  så der var rigeligt til 11 mennesker. Lars K. tændte op i trangriaen, Jørgen skar chourizo pølse og fyldte i og Bent rørte rundt. Da den var ved at være klar fik den et ordentligt squeeze mad sherry og så blev der budt rundt. Sammen med hjemmebagte boller og nok et par smagsprøver af de medbragte kryddersnapse. Det smagte pragtfuld,  og der var lige tid til at få en "morfar" inden turen gik hjemad.

Hvor vejret på udturen havde været ganske roligt med bare en smule vind ind fra agten, var hjemturen anderledes. Vinden var taget til og den var jo imod, så der skulle tages ved for at komme hjem. Det var nu ganske godt at røre sig lidt oven på den store frokost.

Tonni

Seneste ture 2020

Mandag d. 21-9 LillebæltMandag d. 21-9 Lillebælt

  Turleder: Bent.
Deltagere: Bent, Kaj, Mogens, John, Bjarne og Christian.
Vi satte i ved Strib  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014

Ture 2013